Poveşti pline de duioşie la „Petmania”, de la TVR 1

TVR1 | Joi, 14 Ianuarie 2021
Mona este nu doar mamă adoptivă pentru animale fără noroc, ea seamănă mai degrabă cu o eroină dintr-un roman.  Iubirea necondiţionată dintre stăpâni şi animalele lor, pusă în valoare la „Petmania”.

La margine de București, într-un loc în care nimeni nu ar crede că se ascunde o parte de rai, se află adăpostul construit de Mona Semeniuc. Mona nu este doar mama adoptivă a tuturor animalelor fără noroc, ci seamănă mai degrabă cu o eroină dintr-un roman: după ce a fost atinsă de o boală gravă, a renăscut datorită iubirii. Mona a fost diagnosticată cu cancer, dar munca şi dragostea ei faţă de fiinţe necuvântătoare fără ajutor au contribuit la vindecarea ei. Urmăriţi o poveste adevărată plină de emoţie şi duioşie, într-o nouă ediţie Petmania, la TVR 1.

Centrul de salvare şi reabilitare a animalelor sălbatice este singurul centru de acest gen din sudul României. Sâmbăta asta, la Petmania continuăm discuţia despre animalele sălbatice care au început să fie prezente în Bucureşti şi în oraşele mari din ţară. Aflăm mai multe despre acest subiect de la Roxana, medic veterinar, pe care o găsim lângă Toto, un liliac rănit, aflat în grija centrului.

Max este cel mai iubit membru al familiei. Timp de 18 ani, între el, un Cane Corso şi stăpâna lui s-a dezvoltat o relaţie incredibilă. Îi întâlnim la clinica veterinară a lui Alexandru, unde Max se află pentru la ecografie, însoţit de stăpâna lui care încearcă să îl liniştească. Max suferă de bolile bătrâneţii...

(w640)

Un motan a ajuns acum aproape un an la Asociaţia „Pisici pe creier”. Se afla într-o stare foarte gravă atunci când a fost preluat de Adrian şi echipa sa... Prin asociaţia lui, Adrian a salvat peste 500 de pisici aflate uneori în situaţii chiar mai grave decât cea a lui Linx... le preia de pe stradă sau aduse de oameni sufletişti, le duce la cabinete veterinare şi încearcă să le aducă la viaţă. Pisicuţele salvate şi recuperate sunt apoi date în adopţie.

(w640)

Pe Ştefan Stan îl cunoaşte mai toată lumea, dar puţini ştiu că el e mare iubitor de animale...şi... posesorul unui bichon bolognese de 13 ani... Ne face cunoştinţă cu el la rubrica Vedete care iubesc animalele,

TVR +
Canalul TVR YouTube