loader
Foto

Poveşti de dragoste nemaiîntâlnite, la Dosar România

de la TVR 1, TVR HD şi TVR+, joi, 30 mai, de la ora 22.00

 

Dosar România vă aduce, în cea de-a doua ediţie a sa, două poveşti de dragoste nemaiîntâlnite. Joi seară, de la ora 22.00, la TVR 1, TVR HD şi TVR+, noua emisiune de publicistică Dosar România, realizată de Răzvan Butaru, prezintă telespectatorilor reportaje, documentare şi anchete despre istoria pe care o trăim zilnic, dar pe care uneori, din diferite motive, o ignorăm.

În primul reportaj, Proscrişi la capătul lumii, reporterul Cătălin Apostol vă face cunoştinţă cu un bărbat care are două neveste - surori! - şi 14 copii împărţiti între acestea. „Este povestea fabuloasă a unei familii unice, care trăieşte şi... creşte după reguli neştiute”, este de părere Cătălin Apostol.

Cea de-a doua poveste, tot de iubire, vă poartă nu departe, undeva în judeţul Neamţ. Aici,  în urma unei groaznice întâmplări, un bărbat a ales să-şi crească singur cei cinci copii, păstrând în suflet cea mai frumoasă poveste de dragoste. Reportajul este semnat de Răzvan Butaru.

 

Despre Dosar România

TVR 1 şi TVR HD transmit 23 mai o nouă emisiune de publicistică de televiziune - Dosar România. Realizată de Răzvan Butaru, emisiunea prezintă telespectatorilor, în fiecare joi seară, de la ora 22.00, reportaje, documentare şi anchete despre istoria pe care o trăim zilnic, acum în momente de criză acută. Falimentul, la propriu, al unor localităţi, sărăcia, disperarea, plecarea masivă din ţară a medicilor sau a asistentelor medicale, dar şi geniul unor copii de valoare, poveştile fabuloase ale unora dintre noi care au luptat în viaţă pentru a-şi depăşi condiţia sunt subiecte care vor putea fi urmărite la Dosar România. Emisiunea poate fi văzută şi online, pe portalul video al Televiziunii Române, www.tvrplus.ro.

Cea mai valoroasă echipă de publicistică de televiziune, premiată naţional şi internaţional, cu 20 de ani de experienţă în acest domeniu – formată Codruţa Angelescu, Diana Deleanu, Ioana Mureşan, Sorana Stănescu, Cornel Mihalache, Cătălin Apostol, Gabriel Geamănu, Ionuţ Cărpătorea şi Răzvan Butaru - vine să deschidă Dosar România, un dosar ce cuprinde trecutul, prezentul, poate şi viitorul acestei ţări.

FILM.TVR.RO

Logo

 
Contractul de asigurare și contractul de întreținere

Luni, 29 aprilie, de la ora 21:00, TVR Internațional transmite o nouă ediție ”Avocatul dumneavoastră”.

Cine va tăia Nodul Gordian? Alianțe și conflicte în Orientul Mijlociu, o dezbatere în emisiunea „Omul și Timpul”

La TVR Cultural, Rafael Udriște ne așteaptă duminică, 28 aprilie, de la ora 17:00, la o nouă ediţie „Omul şi timpul”. Alături de invitatul său, ...

România - hub universitar important în domeniul învăţământului medical | VIDEO

La  emisiunea cu titlul inspirat din Constituţie, „Articolul VII" - Românii din străinătate, s-a discutat despre deficitul de personal din ...