loader
Foto

Povestea lui Blue, căţelul roşcat, la TVR 2

Vineri, 30 aprilie, de la ora 17.10, faceţi cunoştinţă cu Red Dog, căţelul devenit star internaţional, cel mai bun doctor al sufletelor singure.

 

POVESTEA LUI BLUE (RED DOG: TRUE BLUE - Australia, 2016)
Regia: Kriv Stenders
Cu: Levi Miller, Jason Isaacs, Thomas Cocquerel

Film de aventuri. Trimis să locuiască la ferma izolată a bunicului său din vestul Australiei, Mick - un băieţel de 11 ani rămas orfan de tată – îşi imaginează că-l aşteaptă zile nesfârşite de muncă grea. În schimb, va descoperi un ţinut fascinant, care-i rezervă aventuri palpitante şi întâlnirea cu un câine inteligent şi credincios care-i va schimba viaţa.

Povestea lui Blue (Red Dog: True Blue) a fost realizat la cinci ani după primul film, Red Dog, în care deşteptul căţel devenea un star internaţional. Succesul iniţial al poveştii a fost atât de mare, încât producătorii au dorit să realizeze un al doilea film despre tinereţea câinelui şi despre cum a devenit el prietenul de încredere al stăpânului său.

Rolul bunicului este interpretat de Bryan Brown, actorul australian care a devenit cunoscut pe plan internaţional odată cu succesul filmului Pasărea Spin în care a jucat. El a avut rolul lui Luke O’Neill, cel care a devenit soţul eroinei principale Meggie Cleary, interpretate de actriţa Rachel Ward. Cei doi s-au cunoscut la filmările acestei miniserii, au devenit iubiţi şi se pare că într-o pauză de filmări, Bryan i-a citit în palmă lui Rachel că va avea trei copii. Întâmplarea face că la scurt timp după lansarea filmului Pasărea Spin cei doi s-au căsătorit iar acum au trei copii: Rosie, Matilda şi Joe.

FILM.TVR.RO

Logo

 
Internaţionalizarea firmelor româneşti

Internaţionalizarea firmelor româneşti

publicat: Marţi, 23 Aprilie 2024

Marți, 23 aprilie, de la ora 21:00, vă invităm să urmăriți în direct la TVR Internațional o nouă ediție ”Investiți în România!”.

„Dialoguri academice” între filosofii Mircea Dumitru și Radu J. Bogdan, în 28 aprilie, la TVR Cultural

Duminică, 28 aprilie, de la ora 22:35, TVR Cultural îi invită pe telespectatori să urmărească dialogul dintre filosofii Mircea Dumitru, gazda ...

Dirijorul Paavo Järvi, câștigător al Premiului Grammy, la „Podcasturile TVR#Enescu”, în 27 aprilie, la TVR Cultural

Sâmbătă, 27 martie, de la ora 13.00, TVR Cultural îi invită pe telespectatori la „Podcasturile TVR#Enescu”. Invitatul Valentinei Băințan este ...