Povestea lui Blue, căţelul roşcat, la TVR 2

TVR2 | Luni, 26 Aprilie 2021
Vineri, 30 aprilie, de la ora 17.10, faceţi cunoştinţă cu Red Dog, căţelul devenit star internaţional, cel mai bun doctor al sufletelor singure.
POVESTEA LUI BLUE (RED DOG: TRUE BLUE - Australia, 2016)
Regia: Kriv Stenders
Cu: Levi Miller, Jason Isaacs, Thomas Cocquerel

Film de aventuri. Trimis să locuiască la ferma izolată a bunicului său din vestul Australiei, Mick - un băieţel de 11 ani rămas orfan de tată – îşi imaginează că-l aşteaptă zile nesfârşite de muncă grea. În schimb, va descoperi un ţinut fascinant, care-i rezervă aventuri palpitante şi întâlnirea cu un câine inteligent şi credincios care-i va schimba viaţa.

Povestea lui Blue (Red Dog: True Blue) a fost realizat la cinci ani după primul film, Red Dog, în care deşteptul căţel devenea un star internaţional. Succesul iniţial al poveştii a fost atât de mare, încât producătorii au dorit să realizeze un al doilea film despre tinereţea câinelui şi despre cum a devenit el prietenul de încredere al stăpânului său.

Rolul bunicului este interpretat de Bryan Brown, actorul australian care a devenit cunoscut pe plan internaţional odată cu succesul filmului Pasărea Spin în care a jucat. El a avut rolul lui Luke O’Neill, cel care a devenit soţul eroinei principale Meggie Cleary, interpretate de actriţa Rachel Ward. Cei doi s-au cunoscut la filmările acestei miniserii, au devenit iubiţi şi se pare că într-o pauză de filmări, Bryan i-a citit în palmă lui Rachel că va avea trei copii. Întâmplarea face că la scurt timp după lansarea filmului Pasărea Spin cei doi s-au căsătorit iar acum au trei copii: Rosie, Matilda şi Joe.

TVR +
Canalul TVR YouTube