Povești emoționante la “Drag de România mea!”

TVR.RO | Luni, 13 Ianuarie 2020
“Drag de România mea!” vă invită pe 19 ianuarie 2020, de la ora 15.00, la TVR 2 și pe TVR+, la o reîntâlnire cu ediția de la începutul celui mai nou sezon.
Main

A participat Dan Bittman, simbol al baladelor pop-rock, cu două momente inedite, realizate alături de Baletul condus de Florin Mariș.

(w640) Bitman

Artistul a povestit despre trupa Holograf, despre ce înseamnă România și muzica pentru el, dar și ce emoții îl încearcă odată cu revenirea într-un studio al Televiziunii Române, locul în care, timp de mulți ani, a realizat producții de succes.

(w640) Bittman 2

Invitații lui Paul Surugiu - Fuego au mai fost Bogdan Avram și Mihai Daniel Moldoveanu, doi oameni obișnuiți: unul este IT-ist, iar celălalt, student. Ce îi face deosebiți este faptul că, în fiecare zi, în urma unui simplu mesaj de pe o aplicație telefonică, salvează vieți. Ei sunt salvatori voluntari, fiind cei care fac, de multe ori, diferența între viață și moarte.

(w640) Speciale

O altă noutate o reprezintă familiile artistice. De aceasta dată, celebrul Ionuț Dolănescu a venit împreună cu familia sa minunată, formată din violonista Doinița Dolănescu și cei trei copii care le calcă pe urme părinților. Vom descoperi că așchia nu sare departe de trunchi nici în cazul lor, dragostea pentru muzică, primită de la bunicii și părinții celebri, transmițându-se mai departe.

(w640) F Dolanesc

Ionuț Dolănescu ne-a bucurat și cu un omagiu memorabil adus, împreună cu Paul Surugiu - Fuego, marelui artist Ion Dolănescu.

Exclusivitatea ediției constă în faptul că, după mulți ani, veți avea ocazia să-l revedeți pe celebrul comediant, actor de farmec, un profesionist desăvârșit, maestru al umorului de calitate, Doru Octavian Dumitru.

(w500) DOD p

Celebrul Doru povestește despre experiențele sale și ne face pe toți să râdem cu umorul său inconfundabil.

(w640) DOD

Maestrul Benone Sinulescu, la fel de energic și de profund cum îl stiți, ne oferă melodii de colecție, ne ține în priză cu energia sa și cu surprizele pregătite alături de Fuego. Interpretul cântă o piesă emblemă dedicată mamei, dar și celebrele lui melodii, povestind despre proiecte și despre cum arată viața sa acum.

(w640) Benone

Nu lipsesc minunatele melodii aduse de Paul Surugiu-Fuego, alături de band-ul emisiunii, trupa Supermarket, dar și de baletul condus de Florin Mariș!

Ne găsiți și pe Facebook și Instagram!

(w500) Fuego

***

Foto: Ana Maria Halalai

Producătorul emisiunii: Codruța Prunariu

***

Program de difuzare:

TVR 2 și TVR 2 HD: Duminică, 19 ianuarie - ora 15:00

TVR Internațional: Luni, 20 ianuarie, ora 01.00; sâmbătă, 25 ianuarie - orele 10.00 și 21.00 (ora României)

TVR MOLDOVA: Sâmbătă, 25 ianuarie - ora 16:00

Pentru eventuale modificări de program, vă rugăm să accesați programul TVR pe site-ul TVR.

***

Edițiile emisiunii sunt disponibile online pe TVR+.

TVR +
Canalul TVR YouTube