loader
Foto

Galerie foto

„Portretele TVR Cultural”: Ioana Pavel, interviu exclusiv cu violonistul David Garrett, în 17 octombrie | VIDEO

TVR Cultural a difuzat marți, 17 octombrie, interviul în exclusivitate oferit de violonistul David Garrett Ioanei Pavel, în cadrul emisiunii „Portrete”.

 

Interpretează de la Bach, la Paganini sau de la Mozart, la Vivaldi. A cântat pentru publicul larg, dar şi pentru preşedinţi de stat. David Garrett traversează şi în 2023 mapamondul și a poposit și în România.

Turneul „Iconic Trio Tour” l-a adus la Arenele Romane în luna august. A fost pentru prima dată într-o formulă de trei pe scenă: o chitara, un bas și vioara Guarneri del Gesu.

Eram fascinat de sunete şi instrumente şi aşa am început să cânt, iar lucrurile au început să se desfăşoare într-o manieră rapidă. Îmi amintesc primul concert pe care l-am susţinut ca solist, pe când aveam opt ani, acompaniat de orchestră, deci totul s-a întâmplat foarte repede”, arăta David Garrett, în interviul în exclusivitate pentru Televiziunea Română.

(w882) Ioana Pave

CITIȚI ȘI: ARTISTUL RĂZVAN MAZILU, LA „PORTRETELE TVR CULTURAL”, ÎN 14 OCTOMBRIE: DETALIUL FACE DIFERENȚA. TREBUIE SĂ RAFINEZI FOARTE MULT CEEA CE FACI | VIDEO

FERNANDO MIHALACHE, LA „PORTRETELE TVR CULTURAL”, ÎN 16 OCTOMBRIE: ACORDEONUL ESTE UN INSTRUMENT POLITIMBRAL

(w882) Ioana Pave

***

Urmăriți ediția mai jos:

 

 

***

La „Portretele TVR Cultural”, Ioana Pavel îi invită pe telespectatori în lumea artiștilor - cum au ales scena, cine le-a îndrumat primii paşi şi ce înseamnă perseverenţa în cariera lor.


Realizator: loana Pavel

Producător: Aimee D'Albon

FILM.TVR.RO

Logo

 
TVR: programe dedicate alegerilor locale şi europarlamentare

Televiziunea Publică difuzează aproximativ 15.000 de minute de emisiuni de promovare şi dezbateri electorale pe 10 posturi din portofoliu.  

Abordarea modernă a sarcinii

Abordarea modernă a sarcinii

publicat: Vineri, 10 Mai 2024

În ediția de luni, 13 mai, a emisiunii ”Un doctor pentru dumneavoastră” aflați despre pregătirea sarcinii, etapele-cheie în monitorizarea ...

„După 40 de zile”, o dramă românească despre dragoste și drama unei prietenii, la TVR Cultural și TVR 2

Drama românească „După 40 de zile”, o poveste despre iubire și drama unei prietenii, regizată de Andrei Gruzsniczki în 2021, va fi difuzată la ...