Politică și delicatețuri: Poftă de viață într-o vară de neratat

TVR.RO | Miercuri, 31 Iulie 2019
Actori și cântăreți veseli, invitați la masă de Mircea Dinescu în patru ediții de “Politică și delicatețuri”, sunt protagoniștii revederilor de la TVR HD, de la ora 15.00, din 5 până pe 8 august.
Acordeon

Emisiunea “Politică și delicatețuri” vă invită la reîntâlniri estivale cu arome și muzică de petrecere, la TVR HD și online pe TVR+, de la ora 15.00 de luni până joi.

(w640) Cabral 1

Prima săptămână din august 2019 începe cu o ediție în care invitat a fost Cabral Ibacka, iar piesa de rezistență a fost ostropelul ostropelurilor, din copane de pui, capere, muștar, stafide și nelipsita dulceață de ardei iuți.

(w640) Cabral ost

Pentru ziua de 6 august, zi de sărbătoare în Postul Sfintei Marii, Schimbarea la Față, am pregătit o redifuzare a emisiunii în care Mircea Dinescu a meșterit în bucătărie o mâncare de mazăre.

(w640) mazare man

Invitat la masă a fost Daniel Iordăchioaie.

(w640) Iordachioa

Miercuri, 7 august, înarmat cu patru copane de raţă şi două verze, una roşie şi una albă, Mircea Dinescu îl invită în bucătărie pe Octavian Strunilă, actor cunoscut pentru stand up comedy și rolurile din telenovele românești.

(w640) Strunila

Scenarist şi regizor, Octavian Strunilă îşi face apariţia nu oricum, ci cântând la acordeon. El mărturiseşte în emisiune că are o reţetă inedită de raţă pe varză, iar Dinescu îl provoacă să o gătească în paralel cu el.

(w640) rata 1

Şi se apucă amândoi de treabă: vor ieși în final două rațe, gătite de fiecare în maniera lui.

(w640) rata 2

Finalul revederilor din această săptămână ne găsește joi, 8 august, alături de Cornelia şi Lupu Rednic, invitați la Cetate unde au savurat frigărui de gâscă, mâncare de castraveți murați cu carne de gâscă, plus o vânătă la grătar, stropită cu ulei și zeamă de portocală.

(w640) cornelia r

***

Rețetele din emisiunea  "Politică și delicatețuri" pot fi accesate aici.

Edițiile difuzate pe TVR 1 din octombrie 2018 până în iunie 2019 pot fi urmărite pe TVR+aici.

(w640) Vanata

TVR +
Canalul TVR YouTube