loader
Foto

Seria de podcasturi „ArtELE”, din 2 martie: Poveștile de viață a zece femei excepționale, la TVR Cultural

În luna martie, dedicată femeilor, TVR Cultural le propune telespectatorilor zece podcasturi motivaționale cu zece femei care au știut să își urmeze propriul drum, realizând lucruri extraordinare în carieră - în zona creativă, literară, muzicală, artistică. Podcasturile „ArtELE”, realizate de Valentina Băințan și Marius Portik, vor fi difuzate începând de sâmbătă, 2 martie, de la ora 13.00.

 

Protagonistele podcasturilor „ArtELE” sunt Andreea Soare (coordonatoare a Departamentului de balet al Operei Comice pentru Copii), Oana Drăgulinescu (jurnalistă și fondatoare a Muzeului Abandonului), Sandra Ecobescu (manageră a Fundației Calea Victoriei), Alexandra Șolea (profesoară de management cultural), Ana Maria Rusu (profesoară de muzică premiată la nivel internațional), biologul și exploratoarea Corina Ițcuș, fotografa Iuliana Olteanu, Irina Drăgan (una dintre primele femei jandarm din România), Ioana Bâldea Constantinescu (jurnalistă și scriitoare) și Iulia Pop (PR-ul trupelor de succes Byron si The Mono Jacks).

Podcasturile „ArtELE” sunt realizate de Valentina Băințan (producător tv) și Marius Portik (director de marketing TVR).

Invitatele podcasturilor din 2 și 3 martie sunt Andreea Soare și Oana Drăgulinescu.

„Podcasturile intră în casele dumneavoastră cu titlul „ArtELE”, aceste întâlniri fiind gândite în jurul a 10 povești de viață, povestite de 10 femei excepționale, menite să vă inspire.

În România, există multe femei care se poziționează mereu pe plan secund și nu îndrăznesc să se gândească la o carieră de succes sau să facă din propriile hobby-uri sau pasiuni un business.

„ArtELE” vine cu dorința de a impulsiona publicul feminin, prezentând 10 povești de viață ale unor femei care au știut cum să depășească orice obstacole pentru a-și îndeplini dorințele pe plan profesional. Vom asculta povești despre puterea reinventării, despre curaj, tenacitate și dorință infinită de a lăsa în urmă fapte bune, importante, de impact, menite să aducă un plus de valoare în viața noastră și a generațiilor ce urmează.

Le veți cunoaște pe cele 10 invitate pe întreg parcursul lunii martie, în fiecare zi de weekend, sâmbăta și duminica, de la ora 13.00, pe TVR Cultural, dar și în mediul online.

Poveștile lor au ca ingrediente sinceritatea, deschiderea, transparența și o anumită vulnerabilitate, pe care le veți aprecia cu siguranță, pentru că fiecare interviu este menit să ne aducă și o nouă perspectivă asupra propriei vieți.

Vom învăța privind și ascultând, ne vom inspira din gândurile rostite de fiecare protagonistă, esențialul fiind unul singur: acela că fiecare dintre noi trebuie să știe cum (și mai ales când) să aleagă ce e mai bine pentru sine”, explică autorii proiectului.

FILM.TVR.RO

Logo

 
Impactul legislației Uniunii Europene asupra cetățenilor români

Luni, 15 aprilie, de la ora 21, vă invităm pe TVR Internațional la o nouă ediție a emisiunii ”Avocatul dumneavoastră”.

Reporter Special: Credințe fără granițe | VIDEO

Reporter Special: Credințe fără granițe | VIDEO

publicat: Vineri, 12 Aprilie 2024

Mai mulţi tineri din Africa şi unul din Siria au ales să studieze teologia la Iaşi. Poveştile lor impresionante le puteţi descoperi în cadrul ...

Probleme la bloc, rezolvări în instanță

Probleme la bloc, rezolvări în instanță

publicat: Vineri, 12 Aprilie 2024

De multe ori, problemele locative îşi găsesc rezolvarea pe cale amiabilă, însă există şi situaţii când singura soluţie este Instanţa de ...