loader
Foto

Patinaj artistic: Peste 200 de sportivi din 22 de ţări vor participa la a 5-a ediţie a EduSport Trophy

Regal de patinaj artistic la EduSport Trophy – Otopeni, România.

 

În perioada 11 și 15 ianuarie 2023 la Patinoarul Allianz-Țiriac Arena din Otopeni va avea loc a V-a ediție a EduSportTrophy, competiție internațională, interclub și recreațională organizată de clubul privat ACS EduSport. Otopeni va găzdui peste 200 de patinatori din 22 de țări, care vor concura la probe de individual în fața juraților. Juriul este format din arbitri de nivel internațional, acreditați de Uniunea Internațională de Patinaj (ISU).

„Efortul de a organiza o astfel de competiție este enorm și vrem mereu să facem lucrurile ca la carte, vrem să le oferim sportivilor experiențe memorabile. An de an au venit la noi în țară patinatori cu reputație, pentru că la EduSport Trophy, concurs legiferat de Federația Română de Patinaj și de ISU, aceștia au șansa să-și îndeplinească baremele de calificare pentru Campionatele Mondiale de Juniori și Seniori” a spus Georgiana Enache, președinta clubului EduSport.

„Practic, Trofeul EduSport acoperă întregul spectru al patinajului artistic la categoriile individuale. Organizăm această competiție de nivel internațional pentru a aduce mai aproape de publicul din România eleganța, forța și complexitatea acestui sport-artă. Prin acest eveniment oferim oportunitatea ca atleții noștri să se poată bucura de condiții organizatorice și de participare echivalente cu standardele marilor competiții consacrate pe care pasionații le urmăresc de obicei la televizor. Este o ocazie pentru patinatorii români să împartă ringul la ei acasăcu sportivi de elită care participă în Grand Prix-uri, Campionate Europene și Mondiale și sportivi olimpici pe care îi idolatrizează”, a spus Andreea-Cristina Ionescu, antrenoare și organizator al EduSport Trophy.

Publicul este așteptat să urmărească live evoluția sportivilor în cadrul EduSport Trophy în cele 4 zile de concurs, între 11 și 15 ianuarie 2023, la patinoarul Allianz-Țiriac Arena din Otopeni, strada Drumul Gării Odăi. Accesul se face în baza unei jucării de pluș care va putea fi oferită sportivului preferat la finalul evoluției sale.

Țările participante la competiție sunt: Africa de Sud, Marea Britanie, Austria, Bulgaria, Cehia, Chile, China, Emiratele Arabe Unite, Finlanda, Franța, Grecia, Hong Kong, Israel, Italia, Lituania, Noua Zeelandă, Polonia, România, Serbia, Olanda, Ucraina și Statele Unite ale Americii

 

 

 

FILM.TVR.RO

Logo

 
Elisabeta Lipă, la ”Portret de excelență”: ”Am avut numeroase ocazii să rămân afară, în străinătate, dar nu am putut...Nu există țară mai frumoasă ca a noastră”

Sâmbătă, 18 mai, de la ora 16:00, la  TVR Cultural, Mihaela Olaru va sta de vorbă cu Elisabeta Lipă, cea mai medaliată canotoare din istoria ...

Cancerele osoase se tratează! Dăruiește speranță copiilor care luptă pentru viață!

Sâmbătă, 18 mai, de la ora 7:00, la TVR 1 și TVR+, vă invităm să urmăriți o ediție de colecție "Un doctor pentru dumneavoastră".

Spectacol muzical de excepție, închinat memoriei marelui Puccini, difuzat în exclusivitate la TVR Cultural, în 18 mai

Sâmbătă, 18 mai, de la ora 19.00, TVR Cultural transmite în exclusivitate Gala „Puccini”, o seară dedicată îndrăgitelor opere ale marelui ...