loader
Foto

Partidă cu miză mare în Superliga Naţională de Rugby! S-a vazut în direct la TVR 3

SCM Timișoara a primit sâmbătă, 25  septembrie, vizita celor de la CS Dinamo. Partida din etapa a X-a a SuperLigii Naţionale de Rugby a putut fi vizionată în direct la TVR 3, de la ora 12.00.

 

SuperLiga Națională de Rugby se reia în acest weekend cu etapa a X-a, ultima din sezonul regulat al competiției.

Pe Stadionul Gheorghe Rășcanu, SCM Timișoara va primi sâmbătă, 25  septembrie, vizita celor de la CS Dinamo. Partida din etapa a X-a a SuperLigii Naţionale de Rugby va putea fi vizionată în direct la TVR 3 sâmbătă, de la ora 12.00.

Meciul se anunță extrem de interesant cu atât mai mult cu cât în tur, pe teren propriu, dinamoviștii au reușit să se impună după nouă ani în fața bănățenilor în SuperLiga, scor 31-28, o victorie obținută în ultimele minute de joc.

(w882)

Mai mult, atât Timișoara, cât și Dinamo vin după înfrângeri în etapa precedentă, bănățenii pierzând în Ghencea, 29-10, cu CSA Steaua, în timp ce bucureștenii au fost învinși, pe teren propriu, de campioana en-titre CSM Știința Baia Mare, cu 22-20, iar ambele echipe doresc să facă uitat acel pas greșit.

După această rundă, primele două clasate se califică direct în semifinale, iar ocupantele locurilor 3 și 4 vor disputa un baraj de calificare în semifinale - locul 3 cu locul 6 și locul 4 cu locul 5, partidele disputându-se pe terenul echipei mai bine clasate.

Partida este difuzată la TVR Internațional, sâmbătă 25 septembrie, de la ora 15.00.

Clasamentul la zi, înaintea ultimei etape, poate fi accesat aici.

credit foto: rugbyromania.ro

FILM.TVR.RO

Logo

 
Contractul de asigurare și contractul de întreținere

Luni, 29 aprilie, de la ora 21:00, TVR Internațional transmite o nouă ediție ”Avocatul dumneavoastră”.

Cine va tăia Nodul Gordian? Alianțe și conflicte în Orientul Mijlociu, o dezbatere în emisiunea „Omul și Timpul”

La TVR Cultural, Rafael Udriște ne așteaptă duminică, 28 aprilie, de la ora 17:00, la o nouă ediţie „Omul şi timpul”. Alături de invitatul său, ...

România - hub universitar important în domeniul învăţământului medical | VIDEO

La  emisiunea cu titlul inspirat din Constituţie, „Articolul VII" - Românii din străinătate, s-a discutat despre deficitul de personal din ...