loader
Foto

„Păcatul şi ruşinea”, răsturnare majoră în cel de-al doilea sezon

Sâmbătă, 29 februarie, de la ora 22:10, telespectatorii TVR 2 au urmărit debutul celui de-al doilea sezon al serialului „Păcatul şi ruşinea”.

 

Cel de-al doilea sezon „Păcatul şi ruşinea” se concentrează pe încercarea eroinei Carmen Fontamara (Manuela Arcuri) în încercarea ei de a reconstrui averea familiei Fontamara, care s-a prăbușit în timpul războiului după măsurile draconice luate împotriva evreilor de guvernul fascist din Italia sub conducerea lui Mussolini.

În cel de-al doilea sezon „Păcatul şi ruşinea” intriga se ţese în jurul unor personaje ambigue, unele dintre acestea noi, într-un context istoric în care ambiții personale și intrigile politice se împletesc cu treburile private ale familiei Fontamara. În centrul tuturor evenimentelor se află Carmen și puterea ei ca femeie și mamă. Este 1945, iar Italia se eliberează de jugul fascist. Rămasă stâlpul familiei Fontamara, Carmen Fontamara îl așteaptă pe iubitul ei Giancarlo, luptător în Rezistență, să se întoarcă acasă. În acest timp, Nito Valdi (Gabriel Garko) stă ascuns pentru a scăpa de partizani şi așteaptă momentul potrivit pentru a reapărea în viața femei pe care o iubeşte obsesiv, Carmen Tabacchi.

(w882)

Războiul a luat sfârșit. Nito Valdi (Gabriel Garko), care a stat o perioadă ascuns pentru a scăpa de partizani, s-a întors la Roma. Nito intenționează să o răpească pe Carmen și pe fiul ei şi speră să obţină de la falsificatorul Mollica documente noi. Pentru că nu are bani să plătească falsificatorul, Nito este de acord să jefuiască o moștenitoare bogată, proprietarul celei mai importante bănci din Bologna, Elsa Pinker (Giulia Rebel). Între timp și Giancarlo Fontamara (Francesco Testi), care a luptat alături de partizani, se întoarce la Roma. Deși este încă căsătorit cu Piera (Valeria Milillo), el trăiește o relație plină de sentimente cu Carmen: cei doi sunt îndrăgostiți și ar dori să trăiască în sfârșit împreună.

FILM.TVR.RO

Logo

 
De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

Eurovision 2024: Construcția scenei este completă

Scena este pregătită pentru începerea primelor repetiții pentru Concursul Muzical Eurovision 2024.  

”A doua Românie”: Despre echilibrul între știință, spiritualitate și identitate culturală

Joi, 25 aprilie, de la ora 21:00, la TVR Internațional, Corina Dobre ne-a dat întâlnire la o nouă ediție a emisiunii ”A doua Românie”.