loader
Foto

Galerie foto

Serialul „Onoare şi respect”, la final. Ce se aude despre un nou sezon

Sâmbătă 12 mai, de la ora 22.10, TVR 2 va difuza ultima parte a serialului care l-a făcut faimos pe actorul Gabriel Garko.

 

Îndrăgitul serial italian difuzat de TVR 2, „Onoare şi respect”, a ajuns la ultimul episod. Sâmbătă 12 mai, de la ora 22.10, telespectatorii vor urmări partea a opta din sezonul 5 al seriei care îl are în rolul principal pe actorul din Torino, Gabriel Garko. Așteptat cu nerăbdare, cel de-al cincilea sezon „Onoare şi respect”, difuzat în premieră și în exclusivitate pentru România de TVR 2, a fost plin de răsturnări şi dezvăluiri spectaculose. La final, viaţa zbuciumată a familiei Fortebracci e schimbată radical, iar Tonio reuşeşte în ultimul episod să-şi îmbrăţişeze cei doi copii şi să-şi găsească liniştea.

Actorul Giuseppe Cascella, în discuţii cu producătorii

Denumit „Ultimul capitol", cel de-al cincilea sezon „Onoare şi respect” pare să nu lase loc la o continuare a poveştii. Mai mult, spre dezamăgirea fanilor, anul trecut Gabriel Garko mărturisea într-un interviu pentru "Verissimo" că ar fi riscant și contraproductiv să se continue saga familiei Fortebracci şi că a decis, cu regret, să renunțe la acest rol. „Într-un anumit moment trebuie să oprești lucrurile, înainte ca publicul să obosească”, spunea Gabriel Garko.

Fanii nu s-au împăcat cu gândul că-şi vor lua rămas bun de la „Onoare şi respect”, serie care a debutat în anul 2006 și a făcut audiențe foarte mari. Publicațiile din Italia au imaginat şi câteva scenarii pentru o posibilă continuare. Într-o primă variantă Rosalinda ar putea deveni moştenitoarea lui Tonio Fortebracci, în cel de-al șaselea sezon, sau povestea ar putea continua cu dorința Antoniei de a-și răzbuna familia.

Vestea bună pentru fanii seriei „Onoare şi respect” a venit la începutul anului 2018, când actorul Giuseppe Cascella, cunoscutul Don Salvo, a mărturisit că a avut discuţii cu producătorii seriei „Onoare şi respect” pentru o posibila reluare a filmărilor.

 

FILM.TVR.RO

Logo

 
Contractul de asigurare și contractul de întreținere

Luni, 29 aprilie, de la ora 21:00, TVR Internațional transmite o nouă ediție ”Avocatul dumneavoastră”.

Cine va tăia Nodul Gordian? Alianțe și conflicte în Orientul Mijlociu, o dezbatere în emisiunea „Omul și Timpul”

La TVR Cultural, Rafael Udriște ne așteaptă duminică, 28 aprilie, de la ora 17:00, la o nouă ediţie „Omul şi timpul”. Alături de invitatul său, ...

România - hub universitar important în domeniul învăţământului medical | VIDEO

La  emisiunea cu titlul inspirat din Constituţie, „Articolul VII" - Românii din străinătate, s-a discutat despre deficitul de personal din ...