„Onoare şi respect” – final de sezon, nu şi adio!

TVR.RO | Joi, 28 Decembrie 2017
Final de an, final de sezon! Nu şi de drum. Sezonul patru al serialului italian „Onoare şi respect” ajunge la final, ultima parte - sâmbătă, 30 decembrie, de la ora 22.10, pe TVR 2. Dar, din primăvară, TVR 2 ne aduce ultimul sezon.
Onoare si respect

Cu numeroşi fani în Italia, unde este printre cele mai vizionate producţii TV din Peninsulă, „Onoare şi respect” i-a cucerit şi pe români, serialul italian plasând, de multe ori, TVR 2 în top 5 audienţe.

(oar_w460) Onoare si

Sâmbătă, 30 decembrie, de la ora 22.10, urmărim ultima parte din sezonul, care se încheie cu un schimb de focuri în care Carmela este ucisă împreună cu mătuşa ei Maria. După ce, timp ce şase  l-am văzut pe Tonio hotărât să redevină un om liber, să scape de Mafie şi să ducă o viaţă liniştită împreună cu fiica sa, Antonia, în condiţiile în care multe persoane, atât din Sicilia, cât şi din America, îi pun piedici.

(oar_w460) Onoare si

(oar_w460) Onoare si

La început de an, facem o recapitulare şi, din 8 ianuarie, în fiecare seară, de luni până joi, la TVR 2 putem vedea sau revedea primele patru sezoane din „Onoare şi respect”.

(oar_w460) Onoare si

Apoi, din primăvară, TVR 2 va oferi fanilor ultimul sezon al serialului, cu alte răsturnări de situaţii, cu reveniri şi regăsiri neaşteptate din partea lui Tonio.

(oar_w460) Onoare si

 

@credit foto: davidemaggio.it

TVR +
Canalul TVR YouTube