loader
Foto

Omul care conectează comunităţi româneşti cu lumea vine la TVR 1

Paul Baran este invitatul lui Cătălin Ştefănescu la Garantat 100% , duminică, 27 ianuarie, ora 23.00

 

Cătălin Ştefănescu stă de vorbă duminică seară, la Garantat 100% de la TVR 1, cu Paul–André Baran, directorul Programului Biblionet. Absolvent de ştiinţe politice la San Francisco State University, Paul-André Baran a iniţiat şi coordonează un proiect ambiţios de informatizare a bibliotecilor publice din România.

Implicaţi în proiect, pe măsură ce au călătorit în ţară, jurnaliştii Irina Păcurariu (TVR), Vlad Petreanu, Cătălin Ştefănescu (TVR) şi scriitorul Radu Paraschivescu au descoperit şi consemnat schimbarea din comunităţi atunci când accesul la informaţie permite oamenilor să-şi îmbunătăţească viaţa. În calitate de partener oficial al campaniei, TVR a realizat o serie de filme despre impactul calculatorului, Internetului asupra vieţii oamenilor din comunităţi româneşti, filme pe care le-a difuzat pe posturile sale – TVR 1, TVR 2, TVR 3, TVR HD. Despre proiectul Biblionet, dar şi despre viaţa sa în România, va povesti Paul Baran la Garantat 100% de duminică seară.

În plus, în octombrie 2012, la Gala Romanian PR Awards, campania „Căutătorii de poveşti” a primit un Golden Award for Excellence la categoria „Organizaţii non-guvernamentale. Societate civilă” şi un Silver Award for Excellence la categoria „Comunicare în domeniul public”. Este prima campanie de promovare a bibliotecilor publice din România, implementată de GMP PR, pentru Fundaţia IREX, coordonatorul programului Biblionet în România, cu sprijinul TVR, în calitate de partener principal.

Ca de obicei, Garantat 100% continuă programul de susţinere a tinerilor artişti, invitându-vă, în această seară să vizionaţi un fragment din piesa „De ce fierbe copilul în mămăligă”, de Aglaja Veteranyi. Interpretează Aida Avieriţei – an II, master, arta actorului, Universitatea de Artă Teatrală şi Cinematografică Bucureşti, clasa profesorului Gelu Colceag.

Emisiunea poate fi urmărită şi online pe TVR+, portalul video al Televiziunii Române

FILM.TVR.RO

Logo

 
Contractul de asigurare și contractul de întreținere

Luni, 29 aprilie, de la ora 21:00, TVR Internațional transmite o nouă ediție ”Avocatul dumneavoastră”.

Cine va tăia Nodul Gordian? Alianțe și conflicte în Orientul Mijlociu, o dezbatere în emisiunea „Omul și Timpul”

La TVR Cultural, Rafael Udriște ne așteaptă duminică, 28 aprilie, de la ora 17:00, la o nouă ediţie „Omul şi timpul”. Alături de invitatul său, ...

România - hub universitar important în domeniul învăţământului medical | VIDEO

La  emisiunea cu titlul inspirat din Constituţie, „Articolul VII" - Românii din străinătate, s-a discutat despre deficitul de personal din ...