loader
Foto

„Omagiu lui Brâncuși” la TVR Craiova și TVR3 | VIDEO

Vineri, 19 februarie 2021, dedicăm o serie de programe speciale aniversării a 145 de ani de la nașterea unuia dintre cei mai mari creatori ai României: Constantin Brâncuși.

 

De la ora 15.00, ne întâlnim cu „Sărutul” și cu alte 6 sculpturi expuse la Muzeul de Artă din Craiova; la ora 16.00, transmitem în direct de la Târgu Jiu, la TVR Craiova și TVR3, evenimentul „Omagiu lui Brâncuși”: Maia Morgenstern și Sergiu Cioiu îl cinstesc prin cuvinte, muzică și imagini pe românul care a adus o revoluție în sculptură.

(w882) film

Urmează, de la ora 18.30, la TVR Craiova, un concert de muzică românească susținut, în Parcul Coloanei fără Sfârșit din Târgu Jiu, de Alexandru Tomescu la o vioară Stradivarius!

De la ora 21.30, aflăm drumul spre nemurire al lui Brâncuși , iar de la ora 22.30 Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu" din Târgu Jiu vă prezintă spectacolul „Sărutul".

FILM.TVR.RO

Logo

 
Reporter special - Matematica în universul adolescenței | VIDEO

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.30, la TVR Iași, am vorbit despre voință, perseverență și perfomanță în școala românească.

Documentarul „Totul nu va fi bine”, despre efectele accidentului nuclear de la Cernobîl asupra unei generații, în 25 aprilie, la TVR Cultural. Filmele săptămânii

Între 22 și 28 aprilie, TVR Cultural le propune telespectatorilor dramele „Pielea” (1981) și „Anii noștri de glorie” (2020) și documentarul ...

Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci, gazdele campaniei „Omul anului” la TVR

Din 25 aprilie, în fiecare joi, de la ora 18.00, la TVR 1, Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci ne prezintă câte două reportaje-portret ale ...