loader
Foto

"Corespondent TVRi": despre oameni care schimbă lumea

Joi, 16 aprilie, de la ora 22.00, revedeți o ediție specială dedicată oamenilor care au curaj, credinţă şi iubire faţă de cei aflaţi în suferinţă.

 

În Săptămâna Mare, vă aşteptăm la o ediţie specială, în care suntem invitaţi să ne uităm cu mai multă atenţie la cei de lângă noi, să uităm de problemele noastre şi să luăm exemplu de la oamenii care ne arată că împreună putem schimba lumea... cu dăruire, cu determinare şi mai ales... fără a aştepta nimic în schimb.

Vorbim despre o organizaţie născută din visul unui britanic îndrăgostit de România şi care, de peste 27 de ani, schimbă vieţile celor care trăiesc cu o boală incurabilă, prin grijă şi compasiune, oferite necondiţionat. HOSPICE – Casa Speranţei este cea mai mare fundație din ţară care oferă gratuit servicii de îngrijire paliativă în România.

(w882)

Invitată: Mirela Nemţanu- director executiv Hospice

„Dăruieşte viaţă” este îndemnul lansat în urmă cu mai bine de 8 ani de două femei, care şi-au propus să identifice soluţii care să crească şansele la viaţă ale bolnavilor de cancer din România.  Şi-au propus să schimbe statistici şi au reuşit să facă multe, împreună cu oamenii pe care i-au motivat, iar acum construiesc un spital.

(w882)

Invitate: Carmen Uscatu şi cu Oana Gheorghiu, fondatoare ale Asociaţiei Dăruieşte Viaţă

Vă aducem în atenţie un proiect care de mai bine de 25 de ani încearcă să schimbe viitorul copiilor din România, oferindu-le o a doua şansă celor care au rămas fără sprijinul părinţilor şi celor care riscă să-şi piardă familiile. Pentru că şi ei au dreptul la o copilărie fericită, la îngrijire şi la educaţie, există SOS Satele Copiilor.

(w882)

Invitată: Diana Podaru,  Director general SOS Satele Copiilor

***
Moderator: Corina Dobre
Jurnalişti: Virginia Ghiţă, Lucian Băbeanu şi Sandrino Gavriloaia

Producător: Liliana Văduva

Emisiunea poate fi urmărită online joi, 16 aprilie, ora 22.00, și pe TVR+.

FILM.TVR.RO

Logo

 
Reporter special - Matematica în universul adolescenței | VIDEO

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.30, la TVR Iași, am vorbit despre voință, perseverență și perfomanță în școala românească.

Disbioza, ediție specială

Disbioza, ediție specială "NutriInfo"

publicat: Vineri, 19 Aprilie 2024

Disbioza, un cuvânt mic, dar cu impact uriaș în sănătatea noastră. Este momentul să îi acordăm atenția cuvenită. Nu rata ediția specială ...

„Idei în libertate”, emisiune moderată de H.R. Patapievici în anii 2000 și premiată de APTR, transmisă din 22 aprilie, la TVR Cultural

TVR Cultural îi invită pe telespectatori să urmărească, din 22 aprilie, emisiunea „Idei în libertate”, realizată de Horia Roman Patapievici în ...