loader
Foto

Galerie foto

La numai 16 ani, o suceveancă trece în semifinala „Vedeta populară” | VIDEO

Angela Galea a fost crescută de o familie adoptivă, care a crezut în ea şi a făcut toate eforturile să-i valorifice talentul. Ediţia din 17 noiembrie a emisiunii "Vedeta populară" a adunat aproape 900.000 de telespectatori la TVR 1.

 

„S-a născut pe acordurile lui Ciprian Porumbescu, a gângurit pe versurile lui Labiş şi a copilărit cu povestirile lui Sadoveanu”, aşa o descrie pe tânăra moldoveancă, tatăl ei. În urmă cu 12 ani, a apărut în familia care o creşte în plasament de atunci. Fetiţa cânta de mică, dar era timidă şi cânta doar când ştia că n-o ascultă nimeni. Încet – încet, cu ajutorul profesorului de dansuri populare, a fost convinsă să cânte şi în public. A urcat chiar şi pe o scenă în satul natal. A fost recunoscută de săteni că e de acolo, dar mama biologică nu a căutat-o.  Nici ea nu mai vrea s-o vadă.

Angela Galea are 16 ani, iar dorinţa arzătoare de a ocupa un loc în semifinala Vedeta populară i s-a împlinit duminică seară. Publicul şi juriul au primit-o cu laude şi aplauze la TVR 1, într-o ediţie în care a concurat cu alte trei tinere şi cu vetearanul ediţiei, clujeanul Vasile Soporan. Interpretul, în vârstă de 85 de ani, declarat Tezaur Uman Viu, a fost trimis de juriu în finală, când va susţine un moment artistic.

(w882)

Juraţii au decis că interpretul nu poate fi supus jurizării şi a decis că ne vom reîntâlni cu el în finala Vedeta populară.

(w882)

Câştigătoarea ediţiei a cincea Vedeta populară a interpretat în concurs doina „La fântâna de pe coastă”, iar la proba a doua, Angela Galea urcat pe scenă alături de un nume consacrat în zona Bucovinei. A ales să cânte împreună cu Margareta Clipa şi deoarece îi plac cântecele foarte vesele din repertoriul cunoscutei moldovence.

Telespectatorii au urmărit în număr mare şi ediţia a 5-a Vedeta populară, la TVR 1 și TVR 1 HD.

(w882)

Aproape 900.000 de telespectatori (5% rating şi 13.6% cotă de piaţă) au urmărit la TVR 1 Vedeta populară, în cel mai vizionat minut al show-ului, înregistrat spre finalul ediţiei (22.45). Desfăşurată în intervalul 21.00-22.50, emisiunea prezentată de Iuliana Tudor la TVR 1 duminică, 17 noiembrie, a fost vizionată în medie de 647.000 de telespectatori la nivel naţional, ceea ce corespunde unui rating mediu de 3,6% şi unei cote de piaţă medii de 8%. Partea a doua a show-ului de talente din folclorul românesc a adunat în faţa micilor ecrane 711.000 de telespectatori (rating 4% şi share 9,6%), cifre cu care TVR 1 a fost în top 3 al celor mai urmărite programe pe interval (22.00 -22.50).

(w882)

(w882)

Următoarea ediţie Vedeta populară va avea loc duminică, 1 Decembrie, ora 21.00, la TVR 1 și TVR 1 HD, când Iuliana Tudor prezintă o ediţie de sărbătoare, în care alţi cinci concurenţi luptă să câştige titlul de „Vedeta populară” şi marele premiu de 100.000 de lei.

FILM.TVR.RO

Logo

 
De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

Eurovision 2024: Construcția scenei este completă

Scena este pregătită pentru începerea primelor repetiții pentru Concursul Muzical Eurovision 2024.  

”A doua Românie”: Despre echilibrul între știință, spiritualitate și identitate culturală

Joi, 25 aprilie, de la ora 21:00, la TVR Internațional, Corina Dobre vă dă întâlnire la o nouă ediție a emisiunii ”A doua Românie”.