loader
Foto

Galerie foto

O nouă săptămână cu invitați de marcă, la „IERI-AZI-MÂINE”

Corina Dănilă și echipa emisiunii “IERI-AZI-MÂINE” vă dau întâlnire cu invitați de neratat și săptămâna aceasta, de luni până vineri, la TVR 2, de la ora 16.00.

 

Cum știți deja, începem săptămâna prin a sărbători folclorul românesc și dedicăm ziua de luni muzicii populare. Invitatul ediției din 2 februarie este îndrăgitul interpret Gheorghe Roşoga, care se remarcă prin glasul său aparte și foarte pătrunzător. Interpretul provine dintr-un sat unde se întâlnesc trei județe: Dolj, Gorj și Mehedinți și asta i-a șlefuit spiritul și i-a ascuțit atenția. De mic era fascinat de  Maria Lătăreţu, Ion Luican şi Emil Gavriş. În multe interviuri povestește cum se ruga de vecini să dea mai tare radioul când cânta muzică populară pentru că ai săi nu aveau aparat de radio în casă. Aflați povestea unui spirit sudic fascinat de tradiții, luni, de la ora 16.00, la TVR 2.

Ediţia este disponibilă online pe TVR+

Zilele de marți, aproape ca în celebra poezie a lui Marin Sorescu despre William Shakespeare, sunt dedicate scenei și artiștilor care au învățat de mici de că lumea e o scenă, iar actorii suntem noi. Invitatul ediției din 3 februarie este nimeni altul decât talentul actor Dorel Vișan, multipremiat și cu un bogat palmares. Este unul din cei mai importanți actori de film din România și unul dintre puținii care au ajuns să aibă o solidă reputație europeană. Unul dintre reperele amplei sale cariere este anul 1987 când Mircea Daneliuc l-a distribuit în filmul  „Iacob”. Atunci The New York Times îl elogia astfel: "Dorel Vișan în rolul principal este extraordinar, în special atunci când rămâne singur, fără cuvinte, în ultimele 20 de minute". Nu ratați întâlnirea cu un mare nume al cinematografiei românești, marți, de la ora 16.00, la TVR 2.

Ediţia este disponibilă online pe TVR+

Dacă e miercuri ne ocupăm de muzică ușoară la“IERI-AZI-MÂINE” și vă dăm întâlnire cu Aurelian Temișan, unul dintre cei mai populari soliști ai generației sale. Actor, cântăreț și om de showbiz, Aurelian Temișan este una dintre prezențele nelipsite pe micul ecran, fiind și un prieten al TVR 2. Ce surprize prilejuiește reîntâlnirea cu el, aflați miercuri, 4 februarie, de la ora 16.00, la TVR 2.

Ediţia este disponibilă online pe TVR+

Joia este ziua dedicată sportului românesc și marilor campioni, iar săptămâna aceasta colegul de la Sport, Cristian Mîndru, o aduce în studio pe Irina Begu, una dintre cele mai bune jucătoare de tenis din România. Irina Begu a reușit cea mai bună performanță a carierei într-un turneu de Grand Slam la ediția din acest an de la Australian Open. Ea s-a oprit în optimile de finală ale concursului , fiind învinsă de favorita numărul șapte a întrecerii, Eugenie Bouchard.

Ediţia este disponibilă online pe TVR+

Vinerea este dedicată divertismentului, iar în platoul emisiunii sosește actorul Petre Lupu, cunoscut pentru rolurile din filme cum ar fi: "Nea Mărin miliardar", "A doua cădere a Constantinopolului" , "Train de vie", "Divorţ din dragoste" etc. Originar din județul Iași, Petre Lupu a făcut Facultatea de Arte Plastice din Iași și ulterior a ajuns în București și s-a apucat de Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică. Care sunt bornele carierei lui și cum a îmbinat teatrul cu filmul și divertismentul aflați vineri, de la ora 16.00, la TVR 2.

Ediţia este disponibilă online pe TVR+

***

Emisiunea „IERI-AZI-MÂINE poate fi urmărită și pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicaţiile TVR+ pentru IOS și Android!

FILM.TVR.RO

Logo

 
Iașii marilor iubiri:

Întâmplarea e dincolo de ficțiune. Literatura nu întrece viața! Aflați povestea toată de la Oana Lazăr, la "Iașii marilor iubiri". TVR Iași, ...

Luni, la „Români universali”: omul apelor deschise, Avram Iancu

Pe 29 aprilie, Cristian Tabără ne face cunoştinţă cu bibliotecarul din Petroșani care deține recordul național la înot de anduranță. Un episod în ...

Documentarul „Totul nu va fi bine”, despre efectele accidentului nuclear de la Cernobîl asupra unei generații, în 25 aprilie, la TVR Cultural

Între 22 și 28 aprilie, TVR Cultural le propune telespectatorilor dramele „Pielea” (1981) și „Anii noștri de glorie” (2020) și documentarul ...