loader
Foto

O lume de secrete - la TVR 2

Urmăriţi joi, 16 septembrie, de la ora 20.10, o dramă cu Diane Lane şi Dakota Fanning, despre cum trecutul te poate bântui chiar și atunci când crezi că te-ai desprins de el.

 

O LUME DE SECRETE (EVERY SECRET THING – SUA, 2014)
Regia: Amy Berg
Cu: Diane Lane, Dakota Fanning, Danielle Macdonald

Dramă. Într-un orăşel american, Alice şi Ronnie, două fetiţe de 8 ani, sunt acuzate de răpirea şi uciderea, posibil accidentală, a unui bebeluş de rasă mixtă. Zece ani mai târziu, după ce şi-au ispăşit pedeapsa, cele două adolescente încearcă să se reintegreze în societate, deşi amândouă au familii dificile şi probleme de comportament. Când încă un copil de rasă mixtă dispare, bănuielile se îndreaptă imediat asupra lui Alice şi Ronnie, iar trecutul se întoarce să le bântuie.

O lume de secrete este filmul de debut ca producător al actriţei Frances McDormand, deţinătoare a două trofee Oscar şi a altor peste 100 de premii şi distincții în cinematografie.

„Acesta este un film uimitor”, a spus Kevin Kasha, șeful achizițiilor de la Starz - rețeaua americană de televiziune prin cablu și prin satelit, proprietate emblematică a filialei-mamă Starz Inc. „Este o poveste captivantă cu o distribuție grozavă și suntem încântați să o avem pe Starz și să ne ocupăm de distribuție prin Starz Digital Media și Anchor Bay. „O lume de secrete este rezultatul unei colaborări remarcabile a întregii echipe și oferă o abordare unică despre mintea adolescenților”.

Tot despre filmul O lume de secrete, criticii de la Vulture.com au afirmat că: „așa cum v-ați putea aștepta de la o asemenea echipă creativă, filmul este mai puțin un thriller și mai mult un studiu asupra personajelor, o analiză despre cum trecutul poate continua să-i bântuie pe cei rupți de el. Distribuția este în totalitatea ei excelentă, dar Diane Lane, interpretând mama uneia dintre fetele condamnate, iese în evidență. Ea transformă această dramă cu suspans, în ceva de-a dreptul Shakespearian. Este o poveste despre abuzul emoțional ce are consecințe pe termen lung. O lume de secrete vă va provoca să ghiciți deznodământul până la ultimul cadru”.

FILM.TVR.RO

Logo

 
Gheorghița Nicolae: „Stând lângă doamna Mărioara Murărescu atâția ani am descoperit în mine calități pe care nu credeam că le am!”

Emisiunea Tezaur folcloric poate fi urmărită la TVR 1 duminica, de la ora 13:00 și la TVR Folclor.

Teatru TV: Producțiile „Scrisoare către un prieten și înapoi către țară. Manifest” și „Inspecțiune”, premiate de UNITER, în 8 mai, la TVR Cultural

Miercuri, 8 mai, TVR Cultural le propune telespectatorilor spectacolele de teatru „Scrisoare către un prieten și înapoi către țară. Manifest”, ...

Campioni europeni la culturism și fitness

Campioni europeni la culturism și fitness

publicat: Miercuri, 08 Mai 2024

În perioada 15-19 mai, Cluj-Napoca devine capitala românească a culturismului și fitnessului.