loader
Foto

O dată-n viaţă – o nouă ediţie de excepţie

În această seară, cu Iuliana Tudor

 

Ca în fiecare vineri, de la ora 21.00, Iuliana Tudor vă invită pe TVR 1 să urmăriţi o nouă ediţie a emisunii O dată-n viaţă.

Iuliana Tudor: Vă aştept în această seară alături de TVR 1, cu o ediţie în care este foarte posibil să vorbim despre... televiziune, pentru că toţi cei trei invitaţi ai mei sunt oameni care au această profesie. În rest, nu vor lipsi momentele de muzică autentică şi bună dispoziţie în joc popular. Vă aştept!

Emisiunea din această săptămână îi are ca protagonişti pe Marina Almăşan şi Dinu Iancu Sălăjanu (Someş), Adriana Trandafir şi Ionela Prodan (Oltenia), Eugen Cristea şi Florica Bradu (Bihor). Nu vor lipsi momentele de umor ale actorilor Maria Buză şi Marius Rizea - Floarea şi Gheorghe, şi nici momentele spectaculoase ale Orchestrei Lăutarii din Chişinău, condusă de maestrul Nicolae Botgros.

 

FILM.TVR.RO

Logo

 
Contractul de asigurare și contractul de întreținere

Luni, 29 aprilie, de la ora 21:00, TVR Internațional transmite o nouă ediție ”Avocatul dumneavoastră”.

Cine va tăia Nodul Gordian? Alianțe și conflicte în Orientul Mijlociu, o dezbatere în emisiunea „Omul și Timpul”

La TVR Cultural, Rafael Udriște ne așteaptă duminică, 28 aprilie, de la ora 17:00, la o nouă ediţie „Omul şi timpul”. Alături de invitatul său, ...

România - hub universitar important în domeniul învăţământului medical | VIDEO

La  emisiunea cu titlul inspirat din Constituţie, „Articolul VII" - Românii din străinătate, s-a discutat despre deficitul de personal din ...