loader
Foto

Galerie foto

„O dată-n viaţă” ia o scurtă pauză. Iuliana Tudor revine la TVR 1 din 10 iunie

Desfăşurarea campaniei electorale determină modificări în grila de programe ale TVR 1. „Prim-plan” şi „Starea naţiei” – în situaţii similare.

 

Campania electorală a determinat modificări în grila de programe a postului naţional de televiziune. Prin urmare, cel mai popular show al postului TVR 1 va lua o mică pauză.

„Ne despărţim pentru scurt timp de telespectatorii noştri, având în vedere derularea campaniei electorale. Vă dăm întâlnire din nou, din data de 10 iunie, la TVR 1. Continuăm cu invitaţi de excepţie care trăiesc, o dată-n viaţă, momente artistice unicat, într-un format inedit al emisiunii ce promovează valorile tradiţionale româneşti”, spune Iuliana Tudor.

(w882) O data-n v

Alte emisiuni care suferă modificări cauzate de desfăşurarea campaniei electorale sunt Prim-plan – care a fost înlocuită, în acest interval, cu seria de dezbateri electorale Alegeri locale 2016, respectiv Starea zilei şi Starea naţiei – mutate cu o jumătate de oră mai târziu, de la 23.00, respectiv 23.05.  Emisiunile TVR 1 vor reveni la programul obişnuit din data de 6 iunie.

(w882) Dragos Pat

FILM.TVR.RO

Logo

 
Reporter special - Matematica în universul adolescenței | VIDEO

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.30, la TVR Iași, am vorbit despre voință, perseverență și perfomanță în școala românească.

Disbioza, ediție specială

Disbioza, ediție specială "NutriInfo"

publicat: Vineri, 19 Aprilie 2024

Disbioza, un cuvânt mic, dar cu impact uriaș în sănătatea noastră. Este momentul să îi acordăm atenția cuvenită. Nu rata ediția specială ...

„Idei în libertate”, emisiune moderată de H.R. Patapievici în anii 2000 și premiată de APTR, transmisă din 22 aprilie, la TVR Cultural

TVR Cultural îi invită pe telespectatori să urmărească, din 22 aprilie, emisiunea „Idei în libertate”, realizată de Horia Roman Patapievici în ...