loader
Foto

Galerie foto

O dată-n viaţă - ediţie specială de Crăciun

Miercuri, 25 decembrie, ora 21.00, la TVR 1 şi tvrplus.ro, cu Iuliana Tudor şi invitaţii ei.

 

Ediția specială de Crăciun este disponibilă online, pe TVR+

Chiar dacă de obicei Iuliana Tudor îşi aşteaptă telespectatorii joia seara, de Crăciun vedeta TVR face o excepţie şi intră în casele românilor, alături de invitaţii săi, chiar în seara de 25 decembrie, miercuri, pentru o ediţie specială O dată-n viaţă.

Floarea şi Gheorghe, cuplul de actori care ne fac să zâmbim în fiecare ediţie a emisiunii, se aşază, de data aceasta, la unul dintre pupitrele concurenţilor O dată-n viaţă, formând o echipă – speră ei – imbatabilă în ediţia de Crăciun a emisiunii de la TVR 1. Numai că, la pupitrul alăturat stă o altă echipă foarte îndrăgită de publicul românesc: Angela Similea şi Ovidiu Komornyik. Cea de-a treia echipă de concurenţi la ediţia specială O dată-n viaţă este cea formată de Monica Anghel şi... un invitat surpriză. Secretul este bine păstrat de echipa emisiunii, tot ce dezvăluie Iuliana Tudor fiind faptul că invitatul este cel mai înfocat fan al colegei sale de echipă! Despre cine este vorba aflăm miercuri seară, la O dată-n viaţă, la TVR 1 şi TVR+.

FILM.TVR.RO

Logo

 

Carmen Târnoveanu, gazda emisiunii "Dăruiește Românie!" vă așteaptă  sâmbătă, 18 mai, de la ora 13:30, la TVR 3.

„Prim-Plan Obiectiv”: Antreprenoriatul cultural | VIDEO

Miercuri, 15 mai, de la ora 16:00, în direct, la TVR Craiova, am discutat despre antreprenoriatul cultural cu conf.univ. dr. Silvia Puiu.

Invitație la spectacolul de teatru de la TVR - „Ciuta

Teatrul Naţional de Televiziune prezintă duminică, 19 mai, la ora 20.00 pe TVR3 și la ora 23.10 pe TVR Internațional, spectacolul cu piesa ...