loader
Foto

„O dată-n viață”, cu Iuliana Tudor, din nou la TVR 1! | VIDEO

Una dintre cele mai iubite emisiuni de divertisment ale Televiziunii Române a revenit în grila TVR1, din 23 octombrie. Ce noutăţi aduce formatul 2022 aflăm de la Iuliana Tudor.

 

Timp de 10 ani, a fost programul premium al TVR 1, cu audiențe record. Formatul semnat de regretatul om de televiziune Titus Munteanu aducea în platou persoane publice din domenii diferite care, „o dată-n viață”, îmbrăcau costumul tradițional românesc și cântau, dansau, realizau duete, în premieră, cu vedete ale muzicii populare românești.

Din 23 octombrie, „O dată-n viață”, cel mai longeviv program de divertisment din istoria Televiziunii Române, revine în grila de programe a TVR 1! Din binecunoscutul decor al show-ului ce a rămas în inimile telespectatorilor, Iuliana Tudor ne invită din nou, pe toţi, duminică de duminică, de la ora 21.00, la două ore de spectacol cu muzică, umor şi momente inedite.

„’O dată-n viaţă’ a fost şi va rămâne proiectul meu de suflet. Timp de 10 ani am trăit printre cele mai frumoase experienţe ca om de televiziune, iar în momentul în care am păşit din nou în decorul emisiunii mi s-a tăiat respiraţia, gândindu-mă la Titus Munteanu, la Elise Stan şi echipa noastră, la maestrul Nicolae Botgros şi orchestra Lăutarii din Chişinău... Şi, peste toate, la câtă bucurie am adus în sufletele românilor de pretutindeni prin acest show. Continuăm povestea ’O dată-n viaţă’ şi sunt fericită că spectacolul va avea în prim-plan tinerii descoperiţi de noi la ’Vedeta populară’. Vă aştept cu drag în fiecare duminică seara, în faţa micilor ecrane!”, este invitaţia pe care Iuliana Tudor ne-o adresează tuturor.

(w500)

În toamna 2022, emisiunea aduce în atenţia publicului tinerii laureaţi ai talent-show-ului „Vedeta populară”, alături de mari vedete ale folcorului românesc, venite să-i susţină şi să le ofere din exeperienţa lor. Tinerii vor fi provocaţi de Iuliana Tudor la momente artistice unicat, trăite „o dată-n viață”, precum: interpretarea unui cântec din folclorul românesc în primă audiţie, interpretarea unui cântec din muzica pop, rock, jazz, dance, hip hop etc., duet cu  vedeta care îl susţine, duet cu un artist în vogă al momentului, din alt gen muzical, dans tradițional alături de un ansamblu folcloric de profesioniști, dans rock’n roll, vals, dance, tango cu trupa de dansatori, recunoaşterea unor obiceiuri sau elemente de etnografie şi folclor muzical din diferite zone ale ţării, moment de teatru alături de un actor celebru, precum şi amuzanta probă practică (de tăiat lemne, de gătit un preparat tradițional, de muls capra sau oaia, de executat un obiect din lut la roata olarului etc.).

Acompaniamentul va fi asigurat, în fiecare ediţie, de orchestre de muzică populară din toată ţara. Nu vor lipsi cele două personaje care au făcut istorie la „O dată-n viaţă” – Floarea și Gheorghe, în interpretarea actorilor Maria Buză şi Marius Rizea.

Din această toamnă, serile de duminică sunt din nou rezervate emoţiilor trăite „O dată-n viaţă”, folclorului autentic şi spectacolului plin de ritm şi culoare. Iuliana Tudor face încă o dată o reverenţă în faţa divertismentului de calitate şi ne aşteaptă în faţa micilor ecrane din 23 octombrie, la ora 21.00 la TVR 1.

 

 
Despre Casele din lut, la Forum Economic | VIDEO

Despre Casele din lut, la Forum Economic | VIDEO

publicat: Luni, 27 Martie 2023

Arhitecta Ileana Mavrodin ne-a explicat avantajele caselor din lut la "Forum Economic".

Vorba domnului Lăzărescu, o ediție cu și despre umor | VIDEO

Invitaţii lui Florin Lăzărescu au fost Gabriel Dumitriu şi Theodor Ivan.

Opera „La Fanciulla del West”, a lui Puccini, în 28 martie, la TVR Cultural

Marți, 28 martie, de la ora 22.00, TVR Cultural difuzează opera „La Fanciulla del West” („Fata din Vest”), a lui Giacomo Puccini, pusă în scenă ...