loader
Foto

#NuExistaNuSePoate!:Andreea Marin, filmări cu umor spumos alături de Cove

Vă era dor să spuneți „Nu există nu se poate”? Din 12 aprilie, Andreea Marin a revenit cu cel de-al doilea sezon al emisiunii difuzate de TVR 2. De luni până joi, de la ora 18:00 (în reluare de la ora 23:00).

 

Documente disponibile pentru descarcare:

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Andreea stă faţă în faţă cu oamenii valoroși pentru care „Nu există nu se poate”!

Întâlnirea cu Gabriel Coveșeanu (Cove), din prima ediție a noului sezon, a fost cu totul specială. Între cei doi există o chimie aparte iar râsul cu poftă îi însoțește pe tot parcursul emisiunii.

Ați putut urmări și momente de o sensibilitate aparte, pentru că Gabriel Coveșeanu a vorbit public în acest portret, în premieră, despre perioadele dificile din viața sa. Momentul cel mai așteptat a fost rememorarea perioadei „Surprizelor”.

(w882) cove, nuex

„Prima mea apariție în televiziune a fost la „Surprize, surprize”, o emisiune care avea audiență fantastică. Am fost practic aruncat în groapa cu lei”, spune cu umor invitatul Andreei Marin.

La mai bine de 20 de ani de la debutul show-ului care a scris istorie la Televiziunea Română, colegul de prezentare al Andreei din perioada celebrei emisiuni, „Surprize, surprize”, spune povestea din spatele camerelor de filmat.

„Am intrat direct în pâine. Privind la tot ceea ce am făcut ulterior în televiziune, adrenalina aceea în direct nu o poți compara cu nimic. Noi am început să facem televiziune nu din dorința de a devenit celebri sau vedete ci pentru a oferi bucurie oamenilor, pentru a fi acolo. Întâmplător, la pachet a venit și notorietatea, dar putea să nu vină”, a adăugat Cove.

Primită cu entuziasm de telespectatori, emisiunea #NuExistaNuSePoate!, idee originală a Andreei Marin, s-a  bucurat de la debut de succes și premii. Mai mult, din sondajul național IRES, comandat de TVR la finalul anului 2020, dedicat emisiunilor TV „premium”, rezultă că: „Telespectatorii care au urmărit emisiunea „Nu există nu se poate” au o evaluare pozitivă în proporție covârșitoare (93%). „Emisiunea place foarte mult, poveștile sunt inspirație pentru ei. (…) Titlul este foarte potrivit (mai ales din perspectiva tinerilor)”, ale căror aripi sunt mai larg deschise, cu speranțe mai îndrăznețe pentru viitor”.

(w882) andreea ma

„Emisiunea #NuExistaNuSePoate! este creația mea, e un format elegant, înțelept, extrem de interesant prin pildele invitaților, oameni de valoare, iar titlul ales este crezul meu în viață. După aceste vorbe ale tatălui meu m-am ghidat pe întregul meu drum până astăzi. Cu toate că acest „nu exista nu se poate” e în ADN-ul meu, emisiunea într-adevăr mă surprinde prin incredibilele experiențe și lecții de viață mărturisite de invitații mei. Întotdeauna așteptările mele sunt depășite de ei. Se deschid în fața mea și mă bucur, ajungem să vorbim cu profunzime despre eșec, ridicare, forța de a depăși impasul și de a ne reconstrui, nu doar despre ceea ce e frumos și lin în viață. De aceea, interviurile sunt o inspirație pentru privitori”, spune Andreea Marin.

***

Partenerii emisiunii:

(w882)

(w882)

FILM.TVR.RO

Logo

 
Reporter special - Matematica în universul adolescenței | VIDEO

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.30, la TVR Iași, am vorbit despre voință, perseverență și perfomanță în școala românească.

Documentarul „Totul nu va fi bine”, despre efectele accidentului nuclear de la Cernobîl asupra unei generații, în 25 aprilie, la TVR Cultural. Filmele săptămânii

Între 22 și 28 aprilie, TVR Cultural le propune telespectatorilor dramele „Pielea” (1981) și „Anii noștri de glorie” (2020) și documentarul ...

Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci, gazdele campaniei „Omul anului” la TVR

Din 25 aprilie, în fiecare joi, de la ora 18.00, la TVR 1, Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci ne prezintă câte două reportaje-portret ale ...