loader
Foto

Nu rataţi Germania – Grecia, de la ora 21:45, în direct pe TVR HD, TVR1 şi euro2012.tvrinfo.ro

 

Mijlocaşul Kostas Katsouranis, care va fi căpitanul Greciei în meciul cu Germania, din 22 iunie, din sferturile de finală ale Campionatului European, a declarat că toţi colegii săi simt că acesta nu va fi ultima partidă a lor la EURO 2012.

“Nu va fi ultimul nostru joc la Euro. Noi, jucătorii, simţim asta, din acest motiv ne aflăm la acest turneu final. Foamea creşte, pe măsură ce mânânci mai mult.

Lucrurile sunt tot mai dure, pe măsură ce această competiţie se apropie de final, iar eu sper să ajungem cât mai departe, pentru a-i face fericiţi pe greci. Nu va fi uşor, însă, asta este sigur”, a declarat jucătorul de 32 de ani, care va purta banderola de căpitan, din cauza absenţei coechipierului său de la Panathinaikos, Giorgos Karagounis.

FILM.TVR.RO

Logo

 
Contractul de asigurare și contractul de întreținere

Luni, 29 aprilie, de la ora 21:00, TVR Internațional transmite o nouă ediție ”Avocatul dumneavoastră”.

Cine va tăia Nodul Gordian? Alianțe și conflicte în Orientul Mijlociu, o dezbatere în emisiunea „Omul și Timpul”

La TVR Cultural, Rafael Udriște ne așteaptă duminică, 28 aprilie, de la ora 17:00, la o nouă ediţie „Omul şi timpul”. Alături de invitatul său, ...

România - hub universitar important în domeniul învăţământului medical | VIDEO

La  emisiunea cu titlul inspirat din Constituţie, „Articolul VII" - Românii din străinătate, s-a discutat despre deficitul de personal din ...