loader
Foto

Galerie foto

Noi file în "Dosar România", la TVR 1: Fenomenul Halep, în prima ediţie

Dosar România revine cu subiecte şi reportaje exclusive din 7 octombrie. Noi poveşti, care alcătuiesc un dosar ce cuprinde trecutul, prezentul şi, posibil, viitorul acestei ţări, vor putea fi urmărite la TVR 1 şi TVR+ sâmbăta, de la ora 21.00.

 

În prima ediţie Dosar România, jurnalista Irina Păcurariu ne vorbeşte despre Fenomenul Halep.

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

(w500)

În ultimii 3 ani românii au investit speranţă, simpatie, patimă sau empatie într-o jucătoare de tenis. Simona Halep, care a ajuns numarul 2 mondial pornind de pe locul 150, deţine recordul de rezistenţă în TOP 10 dintre toate jucătoarele de tenis aflate în activitate.

(w882)

Nascută la Constanţa, sportiva în vârstă de 26 de ani a devenit unul dintre cele mai discutate subiecte din actualitatea românească şi se poate spune de multe ori că Simona Halep este omul momentului, cea mai populară personalitate din România. În prima ediţie Dosar România din acest sezon, Irina Păcurariu ne propune un interviu în excusivitate cu Simona Halep, completat de opinii despre ea ale unor jurnalişti, sportivi, specialişti în marketing sau simpli iubitori de tenis.

(w882)

Românca, locul 2 WTA, se va duela cu Daria Kasatkina, locul 34 WTA, în sferturile de finală ale turneului de la Beijing în dimineaţa de vineri, 6 octombrie. Simona a eliminat-o pe Maria Sharapova, locul 104 WTA, în turul III la Beijing, scor 6-2, 6-2, aceasta fiind prima victorie a româncei în faţa rusoaicei, în 8 meciuri.

(w500)

Dosar România la TVR 1:

(w882)

Ediţiile viitoare Dosar România decupează lumea în care trăim în secvenţe esenţiale: România care merge la şcoală, Dezastrul de la Băile Herculane, Generaţia SIDA, Jocurile Invictus - unde TVR şi Dosar România au avut o echipă de jurnalişti - sau vorbeşte despre erori judiciare, catastrofe ecologice, tineri antreprenori pentru care corporaţiile nu sunt o opţiune, prezentul foştilor olimpici români, oameni care fac istorie, destine de poveste.

 

FILM.TVR.RO

Logo

 
România - hub universitar important în domeniul învăţământului medical | VIDEO

La  emisiunea cu titlul inspirat din Constituţie, „Articolul VII" - Românii din străinătate, s-a discutat despre deficitul de personal din ...

„Picătura de cultură”: Olimpia Coman-Sipeanu, o viață de artist, restaurator și pedagog | VIDEO

Bucuria de a dărui bucurie. Prima parte a reportajului dedicat Olimpiei Coman-Sipeanu s-a difuzat marți, 23 aprilie, de la ora 18:20, la TVR ...

Eurovision 2024: Artiștii celei de-a 68-a ediții a Concursului Muzical Eurovision își încep călătoria spre Malmö

Repetițiile pentru cea de-a 68-a ediție a Concursului Muzical Eurovision sunt la doar câteva zile distanță, iar artiștii au început călătoria ...