loader
Foto

Galerie foto

Noi cazuri pentru echipa de criminalişti din Las Vegas

„CSI: Crime şi investigaţii” continuă în această săptămână cu episoadele 17-20 din cel de-al XI-a sezon. De la ora 22:30, de marţi până vineri, la TVR 2.

 

Episodul 17: „The List” (marţi, 20 septembrie, ora 22:30)

Un fost poliţist, Vance Tolsom, condamnat pentru că-şi omorâse soţia, a fost ucis în închisoare. Echipa CSI descoperă că Anne-Marie, fosta soţie a lui Tolsom avusese aventuri cu mulţi colegi ai soţului ei, inclusiv Brass şi Vartann, înainte de a muri. Cazul lui Tolsom urma să fie reluat într-un nou proces, iar detectivii îşi dau seama că cineva din afară angajase ucigaşii pentru ca nu cumva cercetările să demonstreze că poliţistului i se înscenase totul şi fusese condamnat pe nedrept.

Ei află cu mirare că sora fostei sale soţii îl ajutase pe Tolsom să-şi dovedească nevinovăţia. Aceasta pretinde că un alt poliţist din secţie, cu care Anne-Marie avea o aventură, îi înscenase totul lui Tolsom, astfel că suspiciunile încep să planeze asupra tuturor celor cu care Anne-Marie îşi înşelase soţul...

Episodul 18: „Hitting for the Cycle” (miercuri, 21 septembrie, ora 22:30)

O crimă, o sinucidere, o moarte cauzată de un accident şi o moarte naturală au loc în acelaşi timp, astfel că detectivii CSI au din nou de lucru. Decesele se dovedesc a avea, însă, cauze diferite faţă de ce părea la început.

Un împătimit al jocurilor video este găsit mort, în urma unui aparent accident, însă  echipa CSI află că fusese ucis de o fostă iubită geloasă. Un bărbat părea că fusese victima unei tâlhării încheiate tragic, dar ancheta demonstrează că acesta îşi înscenase moartea, pentru ca soţia sa să beneficieze de banii de asigurare; omul fusese dependent de jocurile de noroc, furase bani de la prieteni, iar soţia sa nu mai voia să audă de el.

Episodul 19: „Unleashed” (joi, 22 septembrie, ora 22:30)

Trupul unei femei care pare să fi fost pe jumătate mâncată de un leu este găsit lângă un deal îndepărtat. Langston observă vânătăi la încheieturile victimei şi un dinte fals de felină şi concluzionează că femeia fusese imobilizată. Victima îşi lăsase slujba şi iubitul în urmă cu doar şase săptămâni, după ce făcuse sesiuni intensive de terapie cu Lady Heather, psiholog specializat pe probleme sexuale.

Langston şi Sara vorbesc cu Heather şi află că victima încercase o terapie prin roluri, pretinzând că este o pisică, pentru a obţine afecţiunea după care tânjea. Din nefericire, aceasta devenise o obsesie pentru ea...

Episodul 20: „Father of the Bride” (vineri, 23 septembrie, ora 22:30)

În acest episod îl găsim pe Nate Haskell ţinând-o ostatică pe Vivian, una dintre concubinele sale, şi cerând răscumpărare de la părinţii acesteia. Tatăl fetei se sinucide, după ce detectivii CSI află că acesta avusese o relaţie incestuoasă cu fiica lui, ceea ce o afectase pe Vivian îndeajuns de mult încât să o determine să aibă încredere în Haskell şi în cealaltă concubină a sa, Tina.

Tina o ucide pe Vivian, părăsind cadavrul la o fermă veche, unde şi Nate ascunsese alte câteva cadavre. Echipa CSI află că Haskell fusese la un chirurg plastician, ceea ce înseamnă că este posibil să-şi fi schimbat înfăţişarea. Chirurgul este şi el, însă, ucis de Tina.

Despre CSI: Crime și Investigații

Serialul a fost difuzat pentru prima dată în 2000 pe postul american CBS. Cu 15 sezoane înregistrate până acum, CSI a fost desemnat cel mai popular serial dramatic la Festivalul de Televiziune de la Monte Carlo de trei ori. În 2012, CSI a fost considerat cel mai urmărit serial la nivel global şi a câştigat numeroase premiii, printre care: 9 premii Emmy (şi 23 de nominalizări), 4 premii People’s Choice Awards  etc. Succesul imens al serialului i-a făcut pe producători să creeze două seriale spin-off: CSI:New York şi CSI: Miami. Este al doilea serial ca longevitate care încă se mai produce (în SUA) după Law & Order: Special Victims Unit.

 

FILM.TVR.RO

Logo

 
Contractul de asigurare și contractul de întreținere

Luni, 29 aprilie, de la ora 21:00, TVR Internațional transmite o nouă ediție ”Avocatul dumneavoastră”.

Cine va tăia Nodul Gordian? Alianțe și conflicte în Orientul Mijlociu, o dezbatere în emisiunea „Omul și Timpul”

La TVR Cultural, Rafael Udriște ne așteaptă duminică, 28 aprilie, de la ora 17:00, la o nouă ediţie „Omul şi timpul”. Alături de invitatul său, ...

România - hub universitar important în domeniul învăţământului medical | VIDEO

La  emisiunea cu titlul inspirat din Constituţie, „Articolul VII" - Românii din străinătate, s-a discutat despre deficitul de personal din ...