loader
Foto

„Nemuritorii”, un super spectacol prezentat de „Rivalii” Marina Almășan și Dan Helciug, la TVR 2 | VIDEO

Dacă vă era dor de muzică românească şi voci inconfundabile, o combinație de excepție la care se adaugă melodii apreciate cu un loc asigurat în inimile românilor, TVR 2 v-a invitat sâmbătă 22 iunie, de la ora 14:30, în emisiunea "Rivalii", dar și pe 24 iunie, de Sânziene, de la ora 20:00, la un super spectacol cu mari artişti ai prezentului, care au readus în actualitate șlagăre inconfundabile.

 

„Artiştii adevăraţi nu mor niciodată! Ei rămân să strălucească în amintirile celor care i-au iubit şi preţuit şi, de aceea, orice călătorie în timp spre a-i întâlni şi rememora, devine o sărbătoare”, spune Marina Almășan despre „NEMURITORII”, spectacolul televizat realizat de Teatrul de Revistă „Constantin Tănase”, în parteneriat cu emisiunea „Rivalii”, de la TVR 2.

Sâmbătă 22 iunie, de la ora 14:30, dar și în seara de 24 iunie, de la ora 20:00, la TVR 2 s-a difuzat un super spectacol - „NEMURITORII”, cu muzică românească de calitate, artiști îndrăgiți ai prezentului și voci inconfundabile, care ne-au reamintit de șlagărele fără egal ale unor interpreți legendari.

„Fără să ne dăm seama, ne trezim fredonând „Fată dragă”, „Copacul”, „O lume minunată”, „Drumurile noastre” și alte șlagăre minunate, care au ajuns să facă parte din viața noastră. Ne oprim o clipă din fredonat și ne vin în minte chipurile celor care le-au dăruit nemurirea. Ei înșiși - NEMURITORI”, spune realizatoarea Marina Almășan.

Mirabela Dauer, Fuego, Gabriel Dorobanțu, Stela Enache, Sanda Ladoși, Mihai Trăistariu, Silviu Biriș, Maria Nagy, Tavi Colen, Crina Matei, Amna, Lucia Dumitrescu, Millenium Band, dar și Corul Pensionarilor Sector 6 ne-au reamintit, într-un spectacol de trei ore, de muzica unor mari interpreți precum Mădălina Manole, Dan Spătaru, Aurelian Andreescu, Mihaela Runceanu, Mihai Constantinescu, Luigi Ionescu, Mălina Olinescu, Gică Petrescu, Doru Stănculescu, Ilie Milcov, Victor Socaciu, Laura Stoica, dar și de melodiile lui Florin Bogardo, Dumitru Lupu şi mulţi alţii. Momentele umoristice au fost pregătite de Valentina Fătu și Vasile Muraru. Prezentatorii Galei „NEMURITORII”: inconfundabilii „Rivali”, Marina Almășan și Dan Helciug.

Spectacolul „Nemuritorii” a avut loc miercuri, 29 mai, la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase”.

„Aceasta este, de fapt, menirea Galei noastre: să adune pe aceeași scenă - cea generoasă, plină de suflet, a Teatrului de Revista „Constantin Tănase” - șlagărele „Marilor Dispăruți”. De fapt, aceștia nu vor dispărea niciodată, căci ei continuă să „respire” prin muzica lor. Ea a răsunat miercuri seara, la Teatrul Tănase, în interpretarea unor mari artiști ai prezentului”, a adăugat Marina Almășan.

Logo

 
Trofeul Valea Uzului. Raliul Moldovei, în direct la TVR Iași și TVR3 | VIDEO

De sâmbătă, 27 iulie, în Moldova răsună din nou motoarele mașinilor de cursă.  

Oana Giurgiu ne spune cum a început totul şi ne poveşteşte întâmplări mai mult sau mai puţin de groază din ediţiile "Luna Plină"  de până acum ...

Claudiu Lucaci: „La JO Los Angeles din 1984, am văzut forța sportului românesc şi pe unii dintre cei mai mari sportivi ai noștri”

În această vară, Jocurile Olimpice aduc sportul de elită şi eroii lui alături de inima ta!... Te provocăm să intri în arena celei mai mari ...