loader
Foto

Ne vedem la TVR... cu Radu Mazăre

În transmisiune directă de la malul Mării Negre, sâmbătă, de la 16.00, la TVR 1 şi TVR+

 

Sâmbătă, la TVR servim... Mazăre! Cel mai atipic dintre primarii României va dezvălui secretele unei popularităţi uluitoare. De la ora 16.00, Ne vedem la TVR... cu Radu Mazăre, pentru a asculta povestea vieţii sale, dar şi pentru a afla cum se pregăteşte litoralul românesc să devină cea mai vânată destinaţie de vacanţă de pe pământ... Ca de obicei, emisiunea poate fi urmărită la TVR 1 sau online, pe www.tvrplus.ro.

Marina Almăşan şi echipa emisiunii sale de la TVR 1 prezintă telespectatorilor o ediţie cu miros de alge, în direct de la malul mării, de pe plaja din Mamaia. Invitatul special al emisiunii din această sâmbătă este unul dintre cele mai controversate personaje ale lumii mondene, dar, în acelaşi timp, apreciat de constănţeni pentru felul în care reuşeşte să rezolve problemele cu care oamenii vin la Primărie.

Telespectatorii TVR 1 sunt invitaţi să nu rateze debutul emisiunii Ne vedem la TVR, pentru care Radu Mazăre şi-a anunţat deja o intrare cel puţin spectaculoasă!... Mama şi cei doi fraţi ai primarului Mazăre sunt şi ei invitaţi în emisiunea găzduită de Marina Almăşan, în care personajul principal va dansa greceşte, va sparge farfurii şi va discuta despre partea exotică a vieţii sale, dar şi despre ce implică funcţia de primar într-un oraş de la malul mării. Înalt Prea Sfinţia Sa Teodosie Arhiepiscopul Tomisului, unul dintre apropiaţii lui Radu Mazăre, se află, de asemenea, printre invitaţii Marinei Almăşan, în cadrul emisiunii fiind prezentate şi câteva dintre cazurile umanitare rezolvate de primarul Constanţei.

„Ajutoarele” Marinei Almăşan sunt, ca de obicei, Oana Vlădescu, Costin Teodorescu şi Florin „Fish”.

FILM.TVR.RO

Logo

 
Contractul de asigurare și contractul de întreținere

Luni, 29 aprilie, de la ora 21:00, TVR Internațional transmite o nouă ediție ”Avocatul dumneavoastră”.

Cine va tăia Nodul Gordian? Alianțe și conflicte în Orientul Mijlociu, o dezbatere în emisiunea „Omul și Timpul”

La TVR Cultural, Rafael Udriște ne așteaptă duminică, 28 aprilie, de la ora 17:00, la o nouă ediţie „Omul şi timpul”. Alături de invitatul său, ...

România - hub universitar important în domeniul învăţământului medical | VIDEO

La  emisiunea cu titlul inspirat din Constituţie, „Articolul VII" - Românii din străinătate, s-a discutat despre deficitul de personal din ...