Ne bucurăm și sărbătorim prietenia la “Drag de România mea!”

TVR.RO | Luni, 27 Ianuarie 2020
La TVR 2 și TVR 2 HD, pe 2 februarie de la ora 15.00, Paul Surugiu-Fuego vă așteaptă să revedeți o ediție a emoției și excelenței. Emisiunea se difuzează și la TVR Internațional și TVR MOLDOVA.
Fuego main 10 nov

Ne reîntâlnim cu cei trei tenori din grupul Distinto, voci speciale care impresionează prin tehnică, repertoriu și eleganță. 

(w640) Distinto

Ascultăm povestea preotului Vasile Boldeanu, un exemplu de altruism cum rar mai vedem astăzi. Ajuns într-o comunitate săracă, părintele a făcut tot posibilul să o ajute, grație numeroaselor specializări acumulate în timp - asistent medical, profesor și şofer.

(w640) Preotul

Sosește la noi unul dintre cei mai iubiți artiști de folclor bistrițean, cu demnitate și verticalitate. Autentic, păstrător al portului și al tradițiilor, Alexandru Pugna este sărbătorit în emisiune, cu ocazia zilei de naştere. Împreună cu Paul Surugiu - Fuego, Alexandru Pugna aduce un omagiu emoționant Mariei Butaciu.

(w500) BN portrat

Un alt omagiu se îndreaptă și către Mădălina Manole - cântă pentru ea Paul Surugiu - Fuego și Anca Țurcașiu.

(w640) Turcasiu F

Minunata Olga Delia Mateescu, actriță și dramaturg premiat UNITER, ne povesteşte despre împlinirile sale artistice și despre sursele ei de inspirație.

(w640) Olga lands

Energica Maria Buză vine să ne cânte și să ne facă, în stilu-i caracteristic, să ne veselim, cu umorul și spontaneitatea sa. Artista ne va purta din lumea interbelică spre lumea folclorului românesc, alături de Taraful George Pătrașcu.

(w500) Buza portr

Nu lipsesc nici cântece speciale marca Paul Surugiu - Fuego, care este acompaniat de baletul condus de Florin Mariș și de trupa Supermarket.

***

Ne găsiți și pe Facebook și Instagram!

Foto: Ana Maria Halalai

Producătorul emisiunii: Codruța Prunariu

(w500) Olga portr

***

Program de difuzare:

TVR 2 și TVR 2 HD: Duminică, 2 februarie, ora 15:00; vineri, 7 februarie, ora 22.00

TVR Internațional: Luni, 3 februarie, ora 1:10; sâmbătă, 8 februarie, orele 10.00 și 21.00; luni, 10 februarie, ora 1:10 (ora României)

TVR MOLDOVA: Sâmbătă, 8 februarie, ora 15:00

(w640) Turcasiu

(w640) Buza lands

TVR +
Canalul TVR YouTube