loader
Foto

Galerie foto

„Nadine", TVR 1/TVR1 HD: Cum depăşim obstacolele vieţii, cu Rona Hartner şi soţul ei

„Cum depăşim obstacolele vieţii” – aceasta este tema săptămânii 4-8 noiembrie la „Nadine”. La TVR 1 și TVR 1 HD, de luni până vineri, de la ora 18.35, Nadine prezintă o emisiune în care ne putem regăsi şi din care fiecare avem ceva de învăţat.

 

Cum ne-a obişnuit, Nadine, show-ul transmis după-amiaza de TVR 1 și TVR 1 HD începând din această toamnă, aduce în faţa publicului oameni cunoscuţi, din ale căror poveşti de viaţă telespectatorii să poată găsi o idee, o soluţie pentru situaţii sau probleme cu care se confruntă. Ca şi până acum tematica abordată este săptămânală. În prima săptămână de noiembrie, invitaţii emisiunii Nadine ne vor dezvălui cum reuşesc să depăşească obstacolele vieţii. Şi ce invitată mai plină de viaţă şi cu poveşti cu miez din viaţa personală putea să deshidă discuţiile despre obstacolele vieţii decât... Rona Hartner.

(w882)

Una dintre cele mai savuroase artiste, atât pe plan naţional cât şi internaţional, Rona Hartner, vine la Nadine marţi, 5 noiembrie, de la ora 18.35, la TVR 1 și TVR 1 HD.

(w882)

TVR este prima televiziune la care Rona a acceptat să vină, în calitate de invitat, după o lungă absenţă din ţară. În premieră, artista va povesti cum a câştigat lupta cu o boală necruţătoare, dar şi cum a reuşit să îşi facă ordine în viaţa personală. Rona s-a căsătorit, pe Coasta de Azur, cu omul care i-a fost aproape în ultimii ani.

(w882)

(w882)

Imagini unice de la nuntă şi detalii inedite din viaţa celor doi aflăm chiar de la Rona Hartner şi de la soţul ei, Herve, la Nadine, pe TVR 1 și TVR 1 HD.

FILM.TVR.RO

Logo

 
Pictorul Alexandru Rădvan, la „Biografii necesare”: Tot timpul mi-am tăiat punţile din spate. Ca să nu mă mai pot întoarce

Pictorul Alexandru Rădvan este primul invitat al celui de-al treilea sezon „Biografii necesare”, emisiune realizată de artista vizuală Ileana ...

Despre mătuşi fabuloase şi secretele cafelei, la

Cele mai apreciate programe ale TVR 2 au pregătit ediţii în premieră. La „Istorii de bun gust”, fiecare poveste se leagă şi de un secret culinar. ...

Drama „Marocco/Mikado” (2021), în 4 aprilie, la TVR Cultural: Într-un șir de întâmplări în care toți au avut intenții bune, dar totul se sfârșește cu moarte, cine e vinovatul?

Dramele „Femei obișnuite” (2019), „Marocco/Mikado” (2021) și „Pather Panchali” (1955) sunt propunerile TVR Cultural pentru telespectatori, în ...