loader
Foto

Moş Crăciun e procuror la Starea naţiei

Dragoş Pătraru nu s-a abţinut şi a venit la TVR 1 cu o ediţie specială miercuri, 24 decembrie, de la ora 23.00, la TVR 1 și online pe TVR+.

 

Ediția este disponibilă online pe TVR+

Aho, aho, Moş Crăciun e procuror la Starea naţiei şi în loc să vină cu multe şi minunate cadouri, aduce... dosare unul şi unul – de la celebrul Microsoft până la dosare de transferuri din sport, chiar şi dosarul alegerilor libere din 1990, niciunul nu scapă de analiza Moşului.

„Aşteptaţi pe altcineva? Un moş care-i chiar bătrân, cu barbă albă, adus de spate, cărând un sac plin cu jucării?

E, ştiu că aţi fi preferat asta, şi eu mi-aş fi dorit multe la viaţa mea, dar nu se poate! Nu mai merge! Eu sunt noul vostru moş!

Sunt moşul pe care-l meritaţi! Moşul Procuror! Anul ăsta am făcut un parteneriat cu DNA-ul şi vă dau alte chestii. Multe alte chestii, toate fără suspendare. Mă şi ajută parteneriatul cu DNA...” semnează Moş Procuror, Dragoş Pătraru.

***

Emisiunea Starea naţiei poate fi urmărită și pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicațiile TVR+ pentru IOS și Android!

FILM.TVR.RO

Logo

 
Proprietatea, garantată prin lege

Proprietatea, garantată prin lege

publicat: Luni, 03 Iunie 2024

Care sunt modalităţile de dobândire a dreptului de proprietate? Când poţi invoca uzucapiunea, de câte feluri este şi care sunt probele necesare ...

Concert aniversar Paul Surugiu-Fuego la Chișinău:

Duminică, 9 iunie, de la ora 15:00, revedeți la TVR 2 Concertul aniversar 30 de ani Fuego - "Mi-a fost dor de voi". Concertul se difuzează ...

TVR: programe dedicate alegerilor locale şi europarlamentare

Televiziunea Publică difuzează aproximativ 15.000 de minute de emisiuni de promovare şi dezbateri electorale pe 10 posturi din portofoliu.