loader
Foto

Mirela Vaşadi aduce la TVR 2 o nouă emisiune zilnică

Emisiunea-magazin de dezvoltare personală Arta fericirii - din 7 iulie, de luni până vineri, în direct, de la ora 18.30.

 

Ediţia este disponibilă online pe TVR+

TVR 2 lansează, din 7 iulie, un nou program cu titlul: Arta fericirii - un magazin de dezvoltare personală, cu teme si subiecte axate pe cele patru planuri de evolutie a individului.

Este vorba despre un magazin de dezvoltare personală, cu subiecte axate pe cele patru direcţii de  acţiune pentru echilibru şi dezvoltare individuală: fizic, emoţional, mental şi spiritual. Dezvoltarea personală holistică este un subiect de actualitate al acestui secol, în care oamenii încearcă din ce în ce mai mult să se detaşeze de stresul zilnic şi de limitările şi restricţiile materiale.

Este motivul pentru care zilnic, de la ora 18.30, Mirela Vaşadi stă de vorbă, timp de jumătate de oră, cu personalităţi importante ale vieţii publice, oameni care au reuşit să transforme în artă, propria lor existenţă.

Fiecare zi este dedicată discuţiilor pe un plan de dezvoltare: lunea este abordată dezvoltarea fizică, marţea se vorbeşte despre aspectele din plan moţional, miercurea despre cele din plan mental, joia sunt discutate subiectele din plan spiritual, iar vinerea este ziua unei abordări holistice, cu accent pe problemele fundamentale care ne afectează viaţa: sărăcia, corupţia, boala, stresul, depresia...

Prima ediţie de Arta fericirii -  se constituie într-o „introducere” a telespectatorilor în domeniul atât de vast al dezvoltării personale, dar care va reprezenta şi o încercare de a atrage publicul spre lucruri pe care fie le experimentează la întâmplare, fie le ignoră din lipsă de informaţii.

Astfel, în 7 iulie, Mirela Vaşadi îi va avea ca invitaţi în Studioul 1 al TVR pe dr. Cristian Andrei - medic specialist neuropsihiatru, psihoterapeut şi psiholog şi pe doamna Andreea Neacşu - psihoterapeut, specialist în psihologie pozitivă la Institutul pentru fericire din Bucureşti.

 

Echipa emisiunii este formată din: Mirela Vaşadi - prezentator
Redactori şi editori: Cristina Moiseiu Rădulescu, Roxana Tarhon, Bernard Tatomir, Laurenţiu Mandu
Scenaristi: Adina Toderaşcu, Călin Zarojanu
Organizator de productie: Florentina Marinache
Scenograf: Silvia Porojnicu
Director de imagine: Aurel Piţigoi
Producători: Alexandra Tiniche şi Diana Dumitru

 

Emisiunea este difuzată din 7 iulie în fiecarezi, de luni până vineri, de la ora 18.30, la TVR 2 şi poate fi urmărită şi online, pe portalul video TVR+.

FILM.TVR.RO

Logo

 
Contractul de asigurare și contractul de întreținere

Luni, 29 aprilie, de la ora 21:00, TVR Internațional transmite o nouă ediție ”Avocatul dumneavoastră”.

Cine va tăia Nodul Gordian? Alianțe și conflicte în Orientul Mijlociu, o dezbatere în emisiunea „Omul și Timpul”

La TVR Cultural, Rafael Udriște ne așteaptă duminică, 28 aprilie, de la ora 17:00, la o nouă ediţie „Omul şi timpul”. Alături de invitatul său, ...

România - hub universitar important în domeniul învăţământului medical | VIDEO

La  emisiunea cu titlul inspirat din Constituţie, „Articolul VII" - Românii din străinătate, s-a discutat despre deficitul de personal din ...