La TVR1, îl revedem pe Mircea Dinescu, artist în lumea modei | VIDEO

TVR1 | Joi, 02 Aprilie 2020
Pe 5 aprilie,  la TVR1 și pe TVR+ de la ora 14:30 a fost redifuzată o ediție "Politică și delicatețuri" în care invitata lui Mircea Dinescu a fost Adina Buzatu. Meniul a inclus chiftele de pui cu măcriș.
Politica si delicateturi cu Adina Buzatu

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Mircea Dinescu s-a pus la punct cu tendinţele vestimentare şi a avut-o alături, la Politică şi delicateţuri, pe Adina Buzatu, omul care ştie totul despre moda masculină.

(w640) Politica s

(w640) Politica s

Încă de la început, Adina a declarat că nu ştie să gătească, ceea ce nu l-a împiedicat pe Dinescu să o pună la treabă, spre amuzamentul şi surprinderea invitatei, care a curățat cu destulă îndemânare câţiva ardei copţi. Dinescu a preparat o nouă invenţie a sa, chifteluţe de pui de patru feluri, cu măcriş, dovlecel, vinete şi praz, o mâncare uşoară.

(w640) chiftele

(w640) Politica s

Vorbăreaţă, veselă şi pofticioasă, Adina a trecut cu brio proba bucătăriei, a gustat din chiftele şi nu s-a dat în lături nici de la un pahar de vin. Curios şi complet străin de domeniul din care vine invitata sa, Dinescu a tras-o de limbă pentru a afla cum funcţionează şi cum se ajuge la un business de succes, iar Constantin Lătăreţu şi taraful său au condimentat atmosfera cu ceva muzică de pahar.

(w640) Politica s

(w640) Politica s

***

Adina Buzatu s-a născut pe 18 martie 1977, la Bucureşti. În anul 2006 a lansat conceptul TRENDS by Adina Buzatu, deschizând totodată şi primul magazin dedicat în exclusivitate bărbaţior. În anul 2009, stilista a lansat primul parfum masculin românesc, urmat apoi şi de o variantă dedicată doamnelor şi domnişoarelor. A realizat peste 300 prezentări de modă, a conceput costume pentru piese de teatru şi deţine un portofoliu de peste 35 de branduri de renume internaţional.

TVR +
Canalul TVR YouTube