loader
Foto

Mircea Bravo: „La început făceam farse, acum suntem la nivelul următor" | VIDEO

Irina Păcurariu a continuat seria interviurilor marca „Reţeaua de idoli”, la TVR 2. Luni, 26 octombrie, ora 21:00 (în reluare duminică, ora 18:00), v-am dat întâlnire cu Mircea Bravo.

 

Edițiile emisiunii sunt disponibile online pe TVR+.

Cu peste 2,7 milioane de urmăritori pe Facebook și aproape 900 de mii de abonați pe canalul de YouTube, Mircea Bravo este în prezent unul dintre cei mai de succes vloggeri români.

Pe numele său real Mircea Popa, tânărul comediant din Cluj, în vârstă de 30 de ani, a urmat cursurile Facultăţii de Drept din Cluj, însă a renunţat la o carieră în avocatură pentru a se dedica unui hobby care i-a adus notorietatea.

"Rudele de la Beclean mă caută pe net, un unchi voia să fiu avocat, o mătușă doctor, dar eu am jucat toate rolurile pe net, pe tata chiar am vrut să îl pun la monitorizarea presei, oricum căuta pe Google orice apărea cu mine", spune Mircea Bravo.

(oar_w460)

Trăim din ce în ce mai mult online, cu ochii în ecrane, mai mult decât în legătură cu lumea din jur. Rețelele de socializare ne ocupă mai mult timp decât credem, spun specialiştii, care confirmă și că Facebook rămâne în continuare în topul preferinţelor, cu aproape 10 milioane de utilizatori activi. Românii petrec în medie două ore pe zi pe Internet, în special pe reţelele de socializare, cărora le alocă cel puțin 30 de minute. Cei care au ajuns să-și transforme activitatea din online într-un job admit că acum petrec mai mut timp pe internet decât în viața reală. Internetul nu este, însă, doar o formă de divertisment și de informare, ci şi o sursă de venit. Iar Mircea Bravo a dovedit-o.

„El a impresionat în cei șase ani de când este în mijlocul atenției cu farse filmate pe stradă, ajungând să producă reclame pentru branduri renumite. Succesul se datorează și îndrăgitei sale bunici, Lenuța din Chinteni, care este personaj principal în multe filmulețe. În mai 2019, bunica devenea celebră într-un clip prin care Mircea Bravo îi îndemna pe oameni să meargă la vot, pentru alegerile europarlamentare. Cunoscut în general pentru clipurile umoristice, care strâng milioane de vizualizări, Mircea Bravo se implică deseori în campanii de conștientizare civică”, spune Irina Păcurariu.

(oar_w460)

„Irina Păcurariu: Cine-i Mircea devenit Bravo? Că erai Popa…

Mircea Bravo: Cu Bravo atrag aprecierile. Sunt un tip care acum 5 ani, cu un coleg care venea din televiziune, am zis să facem ce ne place, că o să fie tare online-ul. La început făceam farse, acum suntem la nivelul următor...", spne vloggerul la „Rețeaua de idoli”.

FILM.TVR.RO

Logo

 
De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

”A doua Românie”, o ediție despre conservarea valorilor culturale românești

Joi, 25 aprilie, de la ora 21:00, la TVR Internațional, Corina Dobre vă dă întâlnire la o nouă ediție a emisiunii ”A doua Românie”.

Anul omagial 2024, dedicat pastorației și îngrijirii bolnavilor

În Lunea Mare, la TVR Internațional, de la ora 19:00, revedeți o ediție ”Un doctor pentru dumneavoastră”.