loader
Foto

Mihai Bobonete: „Fac ce-mi place și iau și bani pentru asta” | VIDEO

Invitatul Irinei Păcurariu în emisiunea „Rețeaua de idoli” de la TVR 2 , luni, 23 noiembrie, ora 21:00, a fost Mihai Bobonete, unul dintre cei mai carismatici actori din România.

 

Pe lângă carieră, Bobonete are o familie minunată și un hobby, pescuitul, așa că încearcă să nu stea prea multă vreme departe de luciul apei.

Despre cum reușește să le împace pe toate și care a fost prețul plătit pentru succes, Mihai Bobonete a vorbit în ediția din 23 noiembrie a emisiunii „Rețeaua de idoli”.

(w882)

„Multă lume crede că am noroc, fac ce-mi place și iau și bani pentru asta. Lumea nu știe că filmăm pentru serial 10 luni /an, 10 ore/zi, și că în rest fac spectacole, pregătesc subiecte, muncesc. Îmi amintesc cum într-o seară, venisem acasă după o zi de filmări, o văd pe Maria, fii-mea, cum trece prin fața mea și o întreb pe soție: De când merge Maria? Astea sunt momentele pe care le pierzi pentru ceea ce se cheamă carieră și nu se mai întorc niciodată....”, își amintește Mihai Bobonete.

Deși numele lui se identifică în ultimii ani cu umorul și publicul se pregătește să zâmbească atunci când îl vede, Bobo, cum îl strigă prietenii, a luat interviul în serios. La „Rețeaua de idoli” a vorbit despre Ilie Balint, mentorul lui din Craiova, și a refăcut drumul cu trenul care l-a adus la București, o poveste care a devenit chiar primul său subiect de stand-up.

„Surprinzător, deși discuția noastră a fost, în mare parte, pe barca lui de pescuit, am ajuns să îl invocăm pe Neagu Djuvara sau pe George Enescu, ne-am întors în copilăria lui de la Giurgeni și l-am auzit explicând cu patimă ce importantă e educația pentru copiii de astăzi, inclusiv pentru ai lui”, a spus realizatoarea Irina Păcurariu.

(w882)

FILM.TVR.RO

Logo

 
„Ce se întâmplă cu filmul de animație?”, o dezbatere „CineSens”, cu Magdalena Stanciu

În cea de-a doua ediție a emisiunii „CineSens”, Magdalena Stanciu îi va avea ca invitați pe creatorii de film de animație Anca Damian, Radu ...

„Istoria literaturii române contemporane”. Alex Ștefănescu: Matei Călinescu a fost un lider de opinie al generației de după 1960

Între 15 și 21 aprilie, la „Istoria literaturii române contemporane”, TVR Cultural îi invită pe telespectatori să afle, de la regretatul critic ...

„Dialog printre comploturi, cu misteriosul domn Virgil Măgureanu”. Joi, la „Dosar România” | VIDEO

Primul director al SRI face dezvăluiri într-un interviu acordat în exclusivitate jurnalistului TVR Răzvan Butaru pentru „Dosar România”. ...