Miercuri, la TVR 2, avem „Distracţie la rece!"

TVR2 | Luni, 22 Noiembrie 2021
În 24 noiembrie, de la 21.10, la TVR 2, este programată o comedie spumoasă de iarnă, producție SUA din 2001, în regia fraţilor Malloy.

Rick şi prietenii lui, o gaşcă de tineri pasionaţi de schi şi snowboarding, trăiesc şi lucrează într-o mică staţiune montană din Alaska. Şeful lor, „Papa” Muntz, era la fel de amator de distracţii ca şi ei, dar moartea lui neaşteptată a schimbat lucrurile. Moştenitorul complexului are de gând să vândă întreaga proprietate, care va fi transformată într-o staţiune de lux, iar angajaţii vor fi concediaţi. Evident, Rick şi amicii lui încearcă să se opună proiectului şi reuşesc să creeze şi mai multe încurcături!

Spre surprinderea tuturor, rolul lui Barry este interpretat de Todd Richards, un profesionist al snowboard-ului, care a făcut parte din echipa olimpică a Statelor Unite  în 1998. Uimirea a fost că în acest film cu sporturi de iarnă, cel mai titrat membru în acest domeniu, a jucat un rol care l-a ţinut legat de un scaun cu rotile.

Acesta a fost filmul în care actorul Zach Galifianakis a interpretat primul său rol major într-o comedie. Dar cu siguranţă acum, el este cel mai cunoscut românilor ca fiind ciudatul Alan, din seria Marea mahmureală”.

DISTRACŢIE LA RECE (OUT COLD – SUA, 2001) 
Regia: Brendan Malloy, Emmett Malloy
Cu: Jason London, A.J. Cook, Zack Galifianakis

TVR +
Canalul TVR YouTube