loader
Foto

"Mi-e dor de tine", un film emoţionant despre o prietenie de-o viaţă

Urmăriţi miercuri, 28 aprilie, de la 21.10 la TVR2, un film pe care nicio femeie nu are voie să-l piardă.

 

Un film pentru femei, despre două prietene, făcut de o echipă de femei. „Mi-e dor de tine” are regia şi scenariul realizat de femei, iar destribuţia filmului este formată din mult mai multe actriţe decât actori. Rezultatul este un film emoţionant, despre probleme reale, filmat în condiţii -de cele mai multe ori- reale.

Un exemplu în acest sens se referă la scena în care Milly se lasă rasă în cap. Acest lucru se întâmplă cu adevărat în faţa camerei. Un alt exemplu este scena tratamentului de chimioterapie, care este filmat într-un salon adevărat de tratament oncologic, cu personal medical cât se poate de real.

Scenariul emoţionant a fost atât de intens trăit de cele două actriţe principale, încât după terminaea filmărilor, Drew Barrymore şi Toni Collette au devenit şi au rămas foarte bune prietene şi în viaţa reală.

Filmul spune povestea unei prietenii de-o viaţă. Prietene nedespărţite din copilărie, Milly (Toni Collette) şi Jess (Drew Barrymore) s-au maturizat împreună şi au trecut mereu prin bucurii şi necazuri sprijinându-se una pe cealaltă. Acum, însă, viaţa a decis să le trimită încercări care le vor testa forţa morală şi prietenia: în timp ce Jess face un tratament complicat ca să rămână însărcinată, Milly află că are un cancer incurabil şi nu ştie cum să-şi anunţe familia.

MI-E DOR DE TINE (MISS YOU ALREADY – UK, 2015)
Regia: Catherine Hardwicke
Cu: Drew Barrymore, Toni Collette, Jacqueline Bisset

.

FILM.TVR.RO

Logo

 
Contractul de asigurare și contractul de întreținere

Luni, 29 aprilie, de la ora 21:00, TVR Internațional transmite o nouă ediție ”Avocatul dumneavoastră”.

Cine va tăia Nodul Gordian? Alianțe și conflicte în Orientul Mijlociu, o dezbatere în emisiunea „Omul și Timpul”

La TVR Cultural, Rafael Udriște ne așteaptă duminică, 28 aprilie, de la ora 17:00, la o nouă ediţie „Omul şi timpul”. Alături de invitatul său, ...

România - hub universitar important în domeniul învăţământului medical | VIDEO

La  emisiunea cu titlul inspirat din Constituţie, „Articolul VII" - Românii din străinătate, s-a discutat despre deficitul de personal din ...