„Mi-ai îndeplinit visul! Mulțumesc, „Down the road. Aventura!” | VIDEO

TVR.RO | Luni, 10 Februarie 2020
Pe 10 februarie, de la ora 22:00, s-a transmis ultima ediţie a reality show-ului „Down the road. Aventura”, la TVR 1 şi online pe TVR+.

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Povestea călătoriei s-a spus la „Down the road. Aventura” iar provocările nu au lipsit. Luni, 10 februarie, Andrei Niţă, Andrei Cupşa, Raluca, Mihai, Andreea, Ionuț, Bogdan şi Anca sunt gata pentru ultima ediţie a reality show-ului difuzat de TVR 1 şi TVR HD, de la ora 22:00.

(w640)

În călătoria lor, temerarii au descoperit locuri noi şi oameni de la care au învăţat să treacă peste obstacole. Dincolo de aventură, ei au primit lecţii de viaţă, au întâlnit dragostea şi au descoperit împreună ce înseamnă prietenia. Au zburat cu parapanta, s-au plimbat cu balonul și au vizitat locuri minunate, aşa că în ultima zi de aventură tinerii au aşteptat cu nerăbdare ca să afle care va fi destinaţia zilei.

(w640)

La final, se temeau de o provocare dificilă, dar erau pregătiţi să facă faţă. Propunerea însă i-a surprins, chiar dacă în visul lor îşi doreau să fie independenţi şi au avut emoţii când Mircea Radu i-a lăsat să se descurce singuri la cabană.

Vă mai amintiţi cât de reticienţi au fost la primul lor zbor? Propunerea de a merge acum cu elicopterul a fost salutată de tineri cu entuziasm. Nimic nu a mai stat în calea bucuriei, iar ei au demonstrat că sunt capabili să își depășească limitele. „Mi-ai îndeplinit visul! Mulțumesc!”, au fost cuvintele spuse de ei la final

(w640)

Nu rataţi luni, 10 februarie, de la ora 22:00 o nouă ediţie a reality show-ului difuzat de TVR 1 şi TVR HD, „Down the road. Aventura”. Alături de opt tineri excepţionali veţi afla ce înseamnă dragostea, libertatea, responsabilitatea, prietenia, dar mai ales cum este să trăiești cu Sindromul Down.

(w640)

„Down the road. Aventura” este un reality show în premieră despre experienţe de neuitat care-ţi hrănesc sufletul şi schimbă mentalităţi. Formatul original, „Down the road”, este produs de VRT, Belgia şi a înregistrat un real succes în ţara de origine, unde deja a ajuns la cel de-al treilea sezon. Reality show-ul se difuzează şi în Statele Unite şi a primit numeroase premii internaţionale la festivalurile de gen. Printre acestea, AIB Impact Award 2019, Rose d'Or 2018 | Award Best Reality & Factual Entertainment, World Media Festival Hamburg și New York Festivals TV & Film Awards.

TVR +
Canalul TVR YouTube