Meciuri de liga naţională la Handbal şi Volei, în direct la TVR

TVR.RO | Marţi, 08 Octombrie 2019
În această săptămână, TVR 1, TVR 2, TVR 3 şi TVR HD transmit în direct meciurile din Liga Zimbrilor (la handbal masculin), Liga Florilor (la handbal feminin) şi Divizia A la Volei masculin.

Iată care sunt partidele şi programarea lor:

Handbal masculin

TVR 1 şi TVR HD transmit în direct  meciurile din Liga Zimbrilor – etapa a 7-a,

  • CSM Bucureşti – AHC Dobrogea Sud – miercuri, 9 octombrie de la ora 18.25 şi
  • AHC Potaissa Turda – CSA Steaua Bucureşti – sâmbătă, 12 octombrie, de la ora 15.45

Cele mai interesante meciuri din etapa a 7-a a Ligii Zimbrilor sunt în direct la TVR. Derbiul rundei se joaca miercuri în Sala Giuleşti, între 2 echipe semifinaliste în ediţia trecută de campionat, care au început modest sezonul- CSM Bucureşti (locul 9) şi  Dobrogea Sud (locul 12).Bucureştenii speră la a treia victorie în campionat, mai ales că marinarii nu-şi găsesc cadenţa, chiar dacă şi-au schimbat antrenorul săptămâna trecută, sârbul Djordje Cirkovic luând locul macedoneanului Zvonko Sundovski .

Sâmbătă la Turda, într-un meci de mare rivalitate, Potaissa primeşte replica Stelei .Vecine în clasament şi cu acelasi număr de puncte. Cele două adversare promit un joc spectaculos, ţinând cont că au printre cele mai bune ofensive din campionat. Sunt trei puncte imense puse în joc, iar câştigătoarea întâlnirii ar putea reveni pe podiumul ligii naţionale.

Handbal Feminin

Liga Florilor, etapa a 6-a, marţi, 8 octombrie, de la 18.15 la TVR HD. În direct de la Sala Polivalentă din Craiova, urmăriţi partida dintre  SCM Craiova – SCM Râmnicu Vâlcea

Liga Florilor, etapa a 7-a, sâmbătă, 12 octombrie, de la ora 11.00, la TVR 2 se transmite  meciul dintre HC Dunărea Brăila – SCM Craiova. Este un meci  foarte interesant  între două formaţii care s-au întărit serios în vară. Şi care se bat în acest sezon pentru un loc de cupă europeană. Chiar dacă lipsesc jucatoare importante din cele 2 tabere (internaţionalele Tiron şi Zamfir), duelul  tactic se anunţă unul  spectaculos, între doi dintre cei mai valoroşi tehnicieni din campionat: Aurelian Roşca şi Bogdan Burcea. Pentru echipa olteană acesta este şi ultimul test important înaintea partidelor din turul 2 al cupei EHF, cu norvegiencele de la Bergen.

Volei Masculin - TVR continuă seria transmisiunilor în direct şi de la competiţiile de Volei. Astfel, vineri, 11 octombrie, de la ora 14.00, urmăriţi în direct la TVR 3 Meciul de Divizia A1, Etapa 1 la Volei Masculin – în dintre CS UV Timişoara – ACS Volei Municipiul Zalău.

 

 

 

TVR +
Canalul TVR YouTube