Mariachi Gringo - povestea unui vis împlinit

TVR.RO | Luni, 25 Ianuarie 2021
Urmăriţi miercuri, 27 ianuarie, de la ora 21.10, premiera filmului MARIACHI GRINGO (coproducţie SUA, Mexic din 2012), în regia lui Tom Gustafson.
MARIACHI GRINGO – SUA, Mexic, 2012
Regia: Tom Gustafson
Cu: Shawn Ashmore, Martha Higareda, Adriana Barazza

Dramă romantică. Deşi trăieşte într-un orăşel din inima Americii, Edward visează să devină mariachi şi, într-o zi, îşi adună curajul să plece în Mexic. La Guadalajara, tânărul caută în zadar o trupă de mariachi căreia să i se alăture, dar găseşte, în schimb, o mare iubire.

(w640)

Din distribuţia filmului fac parte, alături de actori, şi muzicanţi profesionişti precum Lila Downs care cântă în film alături de trupa sa.

În ciuda faptului că filmul nu a beneficiat de un buget exorbitant, de un regizor renumit sau de o distribuţie cu actori de top, producţia este una apreciată de critici. Astfel, Mariachi Gtringo are în palmares numeroase premii şi nominalizări fiind prezentat în deschiderea a nu mai puţin de 75(!) de Festivaluri Internaţionale de film precum cel de la Miami, Cleveland, Guadalajara sau Nashville.

Best American Indie Film (Cleveland Int’l Film Festival), Best Film & Best Actress (Guadalajara Int’l Film Festival) & Best Hispanic Film (Nashville Film Festival).

 

 

TVR +
Canalul TVR YouTube