loader
Foto

Mariachi Gringo - povestea unui vis împlinit

Urmăriţi miercuri, 17 august, de la ora 20.00,  filmul MARIACHI GRINGO (coproducţie SUA, Mexic din 2012), în regia lui Tom Gustafson.

 

MARIACHI GRINGO – SUA, Mexic, 2012
Regia: Tom Gustafson
Cu: Shawn Ashmore, Martha Higareda, Adriana Barazza

Dramă romantică. Deşi trăieşte într-un orăşel din inima Americii, Edward visează să devină mariachi şi, într-o zi, îşi adună curajul să plece în Mexic. La Guadalajara, tânărul caută în zadar o trupă de mariachi căreia să i se alăture, dar găseşte, în schimb, o mare iubire.

(w882)

Din distribuţia filmului fac parte, alături de actori, şi muzicanţi profesionişti precum Lila Downs care cântă în film alături de trupa sa.

În ciuda faptului că filmul nu a beneficiat de un buget exorbitant, de un regizor renumit sau de o distribuţie cu actori de top, producţia este una apreciată de critici. Astfel, Mariachi Gtringo are în palmares numeroase premii şi nominalizări fiind prezentat în deschiderea a nu mai puţin de 75(!) de Festivaluri Internaţionale de film precum cel de la Miami, Cleveland, Guadalajara sau Nashville.

Best American Indie Film (Cleveland Int’l Film Festival), Best Film & Best Actress (Guadalajara Int’l Film Festival) & Best Hispanic Film (Nashville Film Festival).

 

 

FILM.TVR.RO

Logo

 
Contractul de asigurare și contractul de întreținere

Luni, 29 aprilie, de la ora 21:00, TVR Internațional transmite o nouă ediție ”Avocatul dumneavoastră”.

Cine va tăia Nodul Gordian? Alianțe și conflicte în Orientul Mijlociu, o dezbatere în emisiunea „Omul și Timpul”

La TVR Cultural, Rafael Udriște ne așteaptă duminică, 28 aprilie, de la ora 17:00, la o nouă ediţie „Omul şi timpul”. Alături de invitatul său, ...

România - hub universitar important în domeniul învăţământului medical | VIDEO

La  emisiunea cu titlul inspirat din Constituţie, „Articolul VII" - Românii din străinătate, s-a discutat despre deficitul de personal din ...