loader
Foto

Maria Ciobanu, în concert la 80 de ani

Partea a doua a spectacolului eveniment de la Sala Palatului, prezentat de Iuliana Tudor, poate fi urmărită la TVR 1 şi pe TVR+ pe 9 iulie, de la ora 21.10.

 

„Ciocârlia muzicii populare româneşti” împlineşte 80 de ani. Televiziunea Română este alături de îndrăgita artistă a cântecului popular în acest ceas de sărbătoare, aniversând-o printr-un concert la Sala Palatului din Bucureşti. TVR 1 şi TVR+ transmit spectacolul prezentat de Iuliana Tudor în două părţi, cea de-a doua parte fiind difuzată duminică, 9 iulie, de la 21.10.

În cadrul spectacolului, artista cântă împreună cu cei trei copii - Ionuţ Dolănescu, Leontina Văduva şi Camelia Cosma, dar şi cu nora, Doiniţa Dolănescu. Atmosfera de sărbătoare de la Sala Palatului este completată de colegi de scenă ai interpretei, artişti din generaţii mai tinere: Mariana Ionescu Căpitănescu, Gelu Voicu, Steliana Sima, Gheorghe Turda şi Zorina Bălan, câştigătoarea Trofeului Festivalului Maria Ciobanu. Acompaniamentul este asigurat de Orchestra Doina Basarabiei, dirijor Valeriu Caşcaval.

Performanţele vocale ale artistei au fost recunoscute încă de la începutul carierei, Maria Ciobanu reprezentând un veritabil fenomen al folclorului românesc.

FILM.TVR.RO

Logo

 
România - hub universitar important în domeniul învăţământului medical | VIDEO

La  emisiunea cu titlul inspirat din Constituţie, „Articolul VII" - Românii din străinătate, s-a discutat despre deficitul de personal din ...

„Picătura de cultură”: Olimpia Coman-Sipeanu, o viață de artist, restaurator și pedagog | VIDEO

Bucuria de a dărui bucurie. Prima parte a reportajului dedicat Olimpiei Coman-Sipeanu s-a difuzat marți, 23 aprilie, de la ora 18:20, la TVR ...

Duminică, 5 mai, de la ora 11:00, la TVR MOLDOVA şi de la ora 15:00, la TVR Internaţional.