loader
Foto

Maria Butaciu şi Alexandru Mica, la O dată-n viaţă

Alături de cei doi artişti şi susţinătorii lor, invitaţii speciali ai Iulianei Tudor în competiţia artistică de la „O dată-n viaţă” au fost membrii trupei Cobzality. Emisiunea s-a transmis la TVR 1 şi TVR+, vineri, 24 iunie, de la ora 21.10.

 

Ediția este disponibilă online pe TVR+. (Partea I)

Ediția este disponibilă online pe TVR+. (Partea a II-a)

Iuliana Tudor ne-a aşteptat şi în această seară în faţa micilor ecrane, la o nouă ediţie O dată-n viaţă. A fost rândul altor doi artişti să fie puşi în situaţii inedite, să treacă prin probe care îi solicită într-un mod cu totul diferit decât cel cu care s-au obişnuit. Cu muzică, dans şi divertisment, O dată-n viaţă a putut fi urmărită şi în această săptămână, pe 24 iunie, de la ora 21.10, la TVR 1 şi online, pe TVR+.

Maria Butaciu, una dintre vocile cele mai cunoscute ale Năsăudului şi Alexandru Mica, un culegător şi păstrător remarcabil al folclorului din sudul ţării au încercat, în această ediţie, să facă faţă provocărilor O dată-n viaţă. Concurenţii au beneficiat de suportul unor echipe de profesionişti: Ansamblul Dor Transilvan din Cluj a întărit echipa Mariei Butaciu, iar lui Alexandru Mica i s-a alăturat Ansamblul Burnasul din Alexandria. Invitaţii speciali ai emisiunii au fost membrii trupei Cobzality, astfel că am petrecut o seară pe ritmuri dintre cele mai diverse la O dată-n viaţă.

În ediţia anterioară a emisiunii, Gheorghe a prins... peştişorul de aur. Să ne amintim ce s-a întâmplat când s-a prezentat cu el în faţa Floarei.

Aşa cum şi-a obişnuit telespectatorii, Iuliana Tudor aduce prietenilor emisiunii O dată-n viaţă, şi în această primăvară, apariţii originale şi întâlniri emoţionante în fiecare vineri seară, de la ora 21.10, la TVR 1 şi online, pe TVR+.

FILM.TVR.RO

Logo

 
Gheorghița Nicolae: „Stând lângă doamna Mărioara Murărescu atâția ani am descoperit în mine calități pe care nu credeam că le am!”

Emisiunea Tezaur folcloric poate fi urmărită la TVR 1 duminica, de la ora 13:00 și la TVR Folclor.

Teatru TV: Producțiile „Scrisoare către un prieten și înapoi către țară. Manifest” și „Inspecțiune”, premiate de UNITER, în 8 mai, la TVR Cultural

Miercuri, 8 mai, TVR Cultural le propune telespectatorilor spectacolele de teatru „Scrisoare către un prieten și înapoi către țară. Manifest”, ...

Campioni europeni la culturism și fitness

Campioni europeni la culturism și fitness

publicat: Miercuri, 08 Mai 2024

În perioada 15-19 mai, Cluj-Napoca devine capitala românească a culturismului și fitnessului.