Maraton de ştiri şi programe la TVR - „Timişoara, Capitală Europeană a Culturii”

TVR.RO | actualizat: Luni, 27 Martie 2023
Televiziunea Română a dăruit României și Europei 1.000 de minute de bucurie și cultură!
Timisoara Capitala Europeana

TVR, în calitate de Broadcaster oficial, a dus Timișoara pe ecranele din ţările Uniunii Europene, prin transmisiunile care au marcat deschiderea oficială a proiectului „Timişoara 2023, Capitală Europeană a Culturii”.

(w640) Timisoara

În weekendul 17-19 februarie 2023, cei care nu au fost la Timișoara au sărbătorit cel mai important eveniment din România prin intermediul Televiziunii Române, cu concerte trasmise live, ştiri şi informaţii în timp real din principalele puncte de atracţie ale orașului devenit anul acesta Capitală Europeană a Culturii.

(w640) Timisoara

Prima zi a Capitalei Europene a Culturii a început pentru telespectatorii TVR, la ora 9.00, cu imagini și relatări în exclusivitate despre programele culturale în desfăşurare din Timişoara și s-a încheiat seara târziu, la 23.00, cu ultima transmisiune live.

(w640) Borosevici

Din oră în oră, echipa TVR a transmis câte o poveste în 12 intervenţii în direct, pe toate canalele televiziunii publice - TVR 1, TVR 2, TVR INFO, TVR Timişoara şi TVR INTERNAŢIONAL – un tur de forță extraordinar, completat de concertele din deschiderea evenimentului, difuzate pe TVR 1 și TVR 2, respective 8 ore de muzică și lumini în direct din orașul de pe Bega.

(w640) Timisoara

Pe parcursul zilelor de sâmbătă și duminică, jurnaliștii TVR au continuat să ne aducă noutăți de la eveniment, iar TVR CULTURAL ne-a oferit, în direct, două concerte susținute de Jay Jay Johnson şi Volosi and Lajko FeFel.

Astfel, în cele trei zile de deschidere, Televiziunea Română, broadcaster oficial, a dăruit României și Europei 1.000 de minute de bucurie și cultură!

(w640) Timisoara

TVR CULTURAL va difuza, în fiecare zi, de la ora 20.30, emisiunea „Timișoara, Capitală Europeană”, care va aduce în prim-plan artişti renumiţi, proiecte culturale inedite, dar şi spectatori prezenți la evenimente.

Pe parcursul anului, relatările şi transmisiunile live de la evenimentele „Timişoara 2023, Capitală Europeană a Culturii” vor continua pe canalele Televiziunii Române, la TVR CULTURAL, TVR Timişoara, TVR INFO şi TVR INTERNAŢIONAL.

(w640) Timisoara

 

(w640) Craciun si