loader
Foto

Galerie foto

Maramureş, investiţii şi poveşti de succes

Mircea Cirţ, directorul general ATP EXODUS, Baia Mare, Maramureş şi Dan Carpov, şeful Biroului Informare Turistică din cadrul Consiliului Judeţean Maramureş, au fost invitaţii lui Sorin Burtea, marţi, 10 decembrie, la TVRi, de la ora 21.30.

 

În această ediţie v-am invitat în Maramureş! Pe lângă peisaje la superlativ, o impresionantă cultură a lemnului, obiective turistice prezente la tot pasul, meşteşuguri, muzee unicat, tradiţii păstrate din vremuri de demult, judeţul nu stă rău nici la capitolul investiţii!

(w882) investiti

ATP EXODUS, afacerea unui temerar băimărean, Mircea Cirţ, are o istorie de peste  un sfert de veac în industria auto. Recent, Grupul şi-a îndreptat atenţia în a aduce pe piaţă noi produse, asamblate în totalitate în România. TRUSTON, dezvoltate de ATP, sunt moderne şi adaptate cerințelor clienților, iar producţia lor pe viitor, va duce la creşterea economiei locale.

În plus, în prezent, judeţul Maramureş deţine una dintre cele mai mari investiţii private la nivel naţional în valoare de aproximativ 130 milioane de euro. Compania americană, Universal Alloy Corporation, va produce componente pentru aeronave în această parte de nord a ţării.

(w882) investiti

Un merit deosebit în promovarea ţinutului îi revine Consiliului Judeţean Maramureş. Recent, instituţia a fost premiată în Statele Unite ale Americii, la Alianţa Gala, pentru interesul pe care îl acordă în atragerea investitorilor, judeţul fiind promovat pentru oportunităţile pe care le oferă atât în mediul economic, cât şi în cel turistic.

(w882) investiti

Această ediţie a emisiunii „Investiţi în România!” este despre Maramureş, despre oamenii locului şi poveştile lor de succes!

(w882) investiti

***

Emisiunea poate fi urmărită online pe TVR+

FILM.TVR.RO

Logo

 
Contractul de asigurare și contractul de întreținere

Luni, 29 aprilie, de la ora 21:00, TVR Internațional transmite o nouă ediție ”Avocatul dumneavoastră”.

Cine va tăia Nodul Gordian? Alianțe și conflicte în Orientul Mijlociu, o dezbatere în emisiunea „Omul și Timpul”

La TVR Cultural, Rafael Udriște ne așteaptă duminică, 28 aprilie, de la ora 17:00, la o nouă ediţie „Omul şi timpul”. Alături de invitatul său, ...

România - hub universitar important în domeniul învăţământului medical | VIDEO

La  emisiunea cu titlul inspirat din Constituţie, „Articolul VII" - Românii din străinătate, s-a discutat despre deficitul de personal din ...