loader
Foto

Malmö 2024: Programul complet al evenimentelor organizate de oraș

Cu doar o lună rămasă până când lucrurile vor deveni cu adevărat interesante, orașul Malmö și-a prezentat întregul program de organizare.

 

Skåne ‘stad’ ne-a oferit deja un aperitiv tentant a ceea ce putem să vedem când ajungem în Malmö, dar miercuri, 3 aprilie, orașul a dezvăluit programul complet de divertisment pe care îl are pregătit pentru locuitori și vizitatori.

După cum s-a dezvăluit anterior, centrul festivităților pentru săptămâna dinainte va fi Eurovision Village în Folkets Park. Aici, artiștii mai mari vor fi prezentați pe scena Euforia, unii mai mici pe scena Tattoo, iar apoi clasicul ‘Brändan’, cunoscut localnicilor, va fi transformat în scena Dancing Queen. Puteți dansa, puteți juca și cu siguranță veți petrece timpul minunat.

Friisgatan va deveni Eurovision Street; o stradă animată cu mai multe zone de spectacole mici cu mâncare și băutură. În plus, zona din jurul Malmö Live și a gării centrale Malmö va găzdui și ea locuri mici pentru concerte și spectacole.

Prin urmare, este destul de probabil că indiferent unde ajungi în oraș, vei putea participa la ceva legat de Concursul Muzical Eurovision. Pe scurt: locul nostru fericit.

Orașul Malmö a promis ceva pentru fiecare. Deci, fie că sunt piese de dans cunoscute din anii ’90 care te fac să te miști, muzică eclectică de pe tot globul care te face să te distrezi sau legende ale Melodifestivalen de-a lungul anilor care te-au făcut să strigi “FURAT” la televizor - vei vrea să ajungi la scenele potrivite la momentul potrivit.

Și “banne maj” - vor fi și regine ale travestiților!

Iată câteva momente de vârf din titlurile de știri înainte de a parcurge întregul program:

Robin S

Cei care nu se pot sătura de anii ’90 nu ar trebui să rateze când vedeta americană a dansului, Robin S, din spatele hitului “Show Me Love”, urcă pe scena Euforia.

O seară cu ce are ABBA mai bun

Conceptul din Malmö, “O seară cu”, a sărbătorit mulți artiști de-a lungul anilor. Una dintre seri va fi dedicată celebrării și interpretării cântecelor ABBA cu o mare orchestră alături de artiștii Titiyo, Paul Rey și un invitat secret.

Medina

Au ocupat locul doi în Melodifestivalen din acest an și au câștigat inimile multor fani ai preselecției suedeze. Superduo-ul Medina poate transforma orice loc într-o petrecere, iar Eurovision Village va fi plin de viață cu piese precum “Que Sera” și “In i Dimman”.

Malmö Pride prezintă: Conchita Wurst

Unul dintre momentele de vârf anuale ale orașului este parada de la Pride. În timpul săptămânii Eurovision, Malmö Pride va prezenta o seară în care câștigătoarea austriacă a Eurovisionului, Conchita Würst, va susține un concert live.

“Sună ca și cum ar avea loc multe evenimente interesante legate de muzică în Malmö! De la conceptul unic al Nevergreens la gama diversă de artiști de la Funkis Festival și celebrarea muzicii celebre a trupei ABBA cu Orchestra Pompierilor, există ceva pentru fiecare să se bucure.”

Schlagerbaren xl - Ediția Eurovision

Jonas Hedqvist de la Schlagerbaren și Antonina Nutshell de la Drag Race Suedia vă invită la o seară de 100% schlager. Vor fi spectacole, vor fi DJ-i, vor fi competiții și vor fi surprize!

Corul Show Over the Water (Marea Britanie)

Corul Show Over The Water aduce la Malmö un set animat de versiuni inovatoare ale clasicelor Eurovision. Au cântat cu Sam Ryder, au interpretat pentru Mae Muller și au apărut la televiziunea BBC. Se pare că Loreen îi iubește și ea!

Noaptea Drag din Eurovision Village (SE/DK/UK)

Într-o noapte târzie în timpul săptămânii, Malmö va fi răsfățat cu un spectacol de drag special compus, unde vom fi vizitați de unele dintre cele mai iubite regine ale dragului din lume - Elecktra (Suedia) împarte scena cu Baga Chipz (Marea Britanie), DQ (Danemarca) și Miss Tobi (Suedia).

Programul complet este disponibil pentru a fi răsfoit la malmo.se/esc2024.

Pe lângă lista completă a divertismentului, veți găsi și evenimente organizate de alți organizatori, cum ar fi baruri, cluburi, restaurante, centre comerciale și locuri de întâlnire comunitare.

În săptămânile care preced spectacolele live ale Concursului Muzical Eurovision, va fi actualizata continuu pagina Village & Euroclub.

Sursa: eurovision.tv

 

 

Logo

 
Trofeul Valea Uzului. Raliul Moldovei, în direct la TVR Iași și TVR3 | VIDEO

De sâmbătă, 27 iulie, în Moldova răsună din nou motoarele mașinilor de cursă.  

Oana Giurgiu ne spune cum a început totul şi ne poveşteşte întâmplări mai mult sau mai puţin de groază din ediţiile "Luna Plină"  de până acum ...

Claudiu Lucaci: „La JO Los Angeles din 1984, am văzut forța sportului românesc şi pe unii dintre cei mai mari sportivi ai noștri”

În această vară, Jocurile Olimpice aduc sportul de elită şi eroii lui alături de inima ta!... Te provocăm să intri în arena celei mai mari ...