loader
Foto

Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci, gazdele campaniei „Omul anului” la TVR

Din 25 aprilie, în fiecare joi, de la ora 18.00, la TVR 1, Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci ne prezintă câte două reportaje-portret ale unor eroi de lângă noi. Telespectatorii pot vota protagoniştii fiecărei ediţii şi transmite propuneri pentru a fi înscrise în cursa pentru „Omul anului”.

 

Lansată în 2023, campania „Omul anului” a fost primită cu bucurie de telespectatorii TVR. Oameni obişnuiţi, mulţi dintre ei necunoscuţi publicului larg, au avut ocazia să fie apreciaţi de o ţară întreagă pentru fapte deosebite, pentru realizări personale de excepţie, pentru felul în care au reacţionat într-o situaţie limită, pentru modelul pe care îl oferă comunităţii lor.

Anul acesta, spectacolul poveştilor emoţionante şi al oamenilor buni continuă la TVR. Televiziunea Română dă startul campanei sociale „Omul anului", un amplu proiect dedicat celor care cred în puterea lor de a schimba lumea. TVR marchează, astfel, un nou sezon al recunoaşterii şi celebrării eroilor din comunitatea noastră, persoane ale căror fapte de generozitate, curaj şi solidaritate inspiră şi mobilizează întreaga societate.

Din 25 aprilie, în fiecare joi, de la ora 18.00, la TVR 1, Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci ne prezintă câte două reportaje-portret ale unor astfel de eroi. Telespectatorii vor putea vota protagoniştii fiecărei ediţii timp de o săptămână, până la următoarea ediţie şi, în acelaşi timp, vor putea transmite propuneri pentru a fi înscrise în cursa pentru „Omul anului”.

„E o mare bucurie pentru mine cooptarea în proiectul Omul anului! Este o oportunitate să descoperim împreună cu telespectatorii oamenii valoroși de lângă noi și minunatele lor povești de viață! Și îi încurajez pe cei ce ne urmăresc să ne propună candidați pentru statutul de Omul anului, pentru că, sunt sigură, fiecare dintre noi știe oameni care se implică, oameni care și-au făcut misiune din a face mult bine! Eroii nu sunt doar în povești, în filme, sunt printre noi, iar Televiziunea Română își propune să îi aducă în prim plan. Acești oameni ne dau siguranța că revoluția faptelor bune este posibilă! Și cred că cel mai funcțional proiect de țară pe care putem să îl construim pornește de la a fi bun!”, a declarat Mădălina Dobrovolschi, gazdă a programului alături de Bogdan Muzgoci.

(w882) MD

„În calitate de prezentator în cadrul proiectului Omul anului de la TVR 1 îmi asum nu doar rolul de povestitor, ci și pe cel de purtător al emoțiilor și admirației față de eroii, uneori anonimi, ai societății noastre. Fiecare întâlnire în studioul emisiunii va fi o oportunitate unică de a împărtăși cu publicul poveștile uimitoare ale celor aleși să fie Omul anului, dar și de a aduce în lumină pasiunea și devotamentul ce animă aceste fapte remarcabile. În fiecare cuvânt rostit și fiecare imagine prezentată, căutăm să transmitem nu doar informație, ci și să atingem corzile sensibile ale sufletelor noastre, evidențiind astfel frumusețea și generozitatea umană care, deseori, stau în spatele acțiunilor de curaj și sacrificiu. Este o călătorie fascinantă și emoționantă în inimile și mințile celor care, prin gesturile lor, reușesc să inspire și să schimbe lumea în bine”, a adăugat Bogdan Muzgoci.

(w882) BM

Mădălina Dobrovolschi a fost redactor-prezentator la Realitatea TV, editor-prezentator Antena 3, editor-prezentator ştiri şi realizator talk-show politic la B1 TV. În 2016, a moderat la TVR 1 emisiunea „Prim-plan” - un program de dezbateri şi analize privind principalele subiecte ale momentului respectiv. Din toamna 2022, Mădălina Dobrovolschi moderează la TVR 1 emisiunea „Ţară, ţară, cine eşti?”, un format inedit, care contrapune două Românii: una a problemelor şi alta a soluţiilor.

La 35 de ani, Bogdan Muzgoci e jurnalist cu aproape 15 ani de televiziune. A fost reporter pentru B1 TV, Digi 24 şi Realitatea TV, moderator de talk-show şi prezentator de prime time. Din 2022 a intrat în echipa Televiziunii Române, ca prezentator al programului matinal „3 ceasuri bune”, iar din toamna anului 2023 moderează „Punctul critic”, emisiune de dezbateri pe teme acute ale societăţii.

FILM.TVR.RO

Logo

 
Andra Soceanu: „Am plâns de bucurie împreună cu tatăl meu! Am simțit că aparțin unei țări care a câștigat”

În această vară, Jocurile Olimpice aduc sportul de elită şi eroii lui alături de inima ta!... Te provocăm să intri în arena celei mai mari ...

Vacanță pentru elevi, muncă pentru constructori | VIDEO

Unul dintre cele mai importante programe de investiții în şcolile ieşene se derulează în această vară. 14 unităţi de învăţământ sunt sub schele ...

Drama românească „Epava”, în 18 iulie, la TVR Cultural. Regizorul Cornel Gheorghiță: Am trăit schimbarea din 1989 și mi s-a părut că am trecut dintr-o lume în alta

Între 15 și 21 iulie, telespectatorii TVR Cultural sunt invitați să urmărească dramele „Spirala” (2021), „Epava” (2019) și „Monștri.” (2019) și ...