Lupta pentru supremaţie între mafia rusă şi cea americană - la TVR 1

TVR.RO | Duminică, 21 Februarie 2021
Luni, 22 februarie, de la ora 22.10, în filmul ŢINE DUŞMANII APROAPE, o producţie SUA - 2018, în regia lui Harley Wallen. | VIDEO

Thriller. Încercând să ţină oraşul sub control, primarul Detroitului face un pact cu mafia rusă, dar neînţelegerile nu întârzie să apară. Aşa că politicianul decide să schimbe macazul şi să-şi asigure sprijinul unui cartel puternic al drogurilor, care să-i elimine pe ruşi. Numai că aceştia află de trădare, o răpesc pe fiica primarului şi se porneşte un adevărat război între gangsteri.

„Ţine duşmanii aproape” este unul dintre cele zece filme ale regizorului Harley Wallen, dar primul în clasamentul celor mai apreciate producţii ale sale. Filmul lansat în 2018 a reuşit deja să aibă, în numai doi ani de la lansare, un palmares impresionant cu 12 trofee şi 19 nominalizări la diverse festivaluri internaţionale.

Palmaresul acestui film reflectă nu doar prestaţia actorilor, ci şi talentul lui Wallen ca regizor, în condiţiile în care cariera sa în cinematografie a început ca dansator, a continuat ca actor, pentru ca mai apoi să devină scenarist, regizor şi producător de succes la Hollywood.

ŢINE DUŞMANII APROAPE (BETRAYED – SUA, 2018)
Regia: Harley Wallen
Cu: John Savage, Richard Tyson, Billy Wirth
TVR +
Canalul TVR YouTube