„Luminiţa de la miezul nopţii” - live în „Serviciul de noapte” de la Radio România

TVR2 | Luni, 11 Octombrie 2021
Luminiţa Velciu propune începând cu data de 11 octombrie, în fiecare noapte de luni până joi, de la ora 0.00 un nou program intitulat „Luminiţa de la miezul nopţii”.

Sunt mulţi oameni singuri. Sunt multe persoane care suferă de nesomn. Sunt multe griji care nu ne lasă să dormim. Tot ce ne macină peste zi, pare că se „răzbună” pe noi noaptea.

Pornind de la aceste constatări, Luminiţa Velciu propune începând cu data de 11 octombrie, în fiecare noapte de luni până joi, de la ora 0.00 un nou program intitulat „Luminiţa de la miezul nopţii”. Va fi o emisiune interactivă în direct, prima producţie în regim de podcast din Televiziunea Română. „Luminiţa de la miezul nopţii” se adresează tuturor celor cărora li se pare că noaptea totul e mai greu şi fără de speranţă. Ne dorim o emisiune de suflet care să-i ajute pe oameni să iasă de sub imperiul spaimelor, al informaţiilor care ne fac să ne speriem, un „tampon sufletesc” pentru a reuşi să adormim cu o stare de bine şi cu sentimentul că tot ce e rău şi trist nu ni se întâmplă numai nouă.

Fiecare ediţie va fi un dialog cu câte un invitat care vine să împărtăşească poveşti, experienţe personale puternice, lecţii de succes, trăiri deosebite, iar în partea a doua se vor primi telefoane în direct de la cei dornici să comunice cu protagonistul..

În prima ediţie a emisiunii, Luminiţa Velciu va sta de vorbă cu telespectatorii despre intenţiile acestui program, iar de la ora 0.30 se va realiza un duplex cu realizatorii emisiunii „Serviciul de noapte” de la Radio România Actualităţi care se difuzează live în acelaşi tronson orar.

 

TVR +
Canalul TVR YouTube