loader
Foto

Lotul Naţional de Polo şi-a făcut încălzirea pentru Olimpiadă alături de prietenii TVR 2

Marţi, prietenii TVR 2 au fost primii care au văzut "Epoca de Gheaţă 4: Continente în derivă" la Cinema City Cotroceni.

 

O parte a lotului naţional de polo a ţinut să-şi facă încălzirea pentru Olimpiada de la Londra în atmosfera creată pentru lansarea în România a celui mai aşteptat film de animaţie al anului. 

Jucătorii şi-au făcut poze cu fanii lor, au râs de Scrat, care şi în noul Ice Age îşi caută ghinda aducătoare de fericire, şi la final au promis că România va avea parte doar de poveşti fericite la Olimpiadă. Înainte să pornească la Londra, componenţii lotului au fost prezenţi, miercuri, în emisiunea România Olimpică de la TVR 1.

"Ne-ar face plăcere dacă am fi urmăriţi. Din păcate nu suntem  urmăriţi pe măsura rezultatelor noastre", a spus Cosmin Radu moderatoarei Alina Alexoi.

Lotul Naţional de Polo la Olimpiadă va fi format din cei 13 jucători: Stoenescu Dragoş Constantin, Radu Cosmin Alexandru, Negrean Tiberiu, Diaconu Nicolae Virgil, Iosep Andrei Ionut, Busila Andrei Dan, Chioveanu Mihnea, Matei Guiman Alexandru Barabas, Goanta Dimitri, Georgescu Ramiro, Ghiban Alexandru Andrei, Kadar Kalman Janos şi Draguşin Mihai Eduard. Jucătorii români vor fi insotiti de antrenorii Kovacs Istvan Lukacs şi Cimpianu Remus Ciprian, masorul Paizan Dumitru şi de Anatolie Grintescu, conducător al echipei.

FILM.TVR.RO

Logo

 
Contractul de asigurare și contractul de întreținere

Luni, 29 aprilie, de la ora 21:00, TVR Internațional transmite o nouă ediție ”Avocatul dumneavoastră”.

Cine va tăia Nodul Gordian? Alianțe și conflicte în Orientul Mijlociu, o dezbatere în emisiunea „Omul și Timpul”

La TVR Cultural, Rafael Udriște ne așteaptă duminică, 28 aprilie, de la ora 17:00, la o nouă ediţie „Omul şi timpul”. Alături de invitatul său, ...

România - hub universitar important în domeniul învăţământului medical | VIDEO

La  emisiunea cu titlul inspirat din Constituţie, „Articolul VII" - Românii din străinătate, s-a discutat despre deficitul de personal din ...