loader
Foto

Liviu Mihaiu şi Ligia Pop, printre invitaţi la Se zice că...

Alegerile pentru Preşedinţia României, postul Crăciunului şi inferilitatea s-au numărat printre subiectele abordate de Ioana, Sonia, Nuami şi Flori, în ediţia din 17 noiembrie.

 

Ediția este disponibilă online pe TVR+

Luni, de la 17.10, la Se zice că... am avut subiecte de interes şi invitaţi care au avut multe de povestit. Nuami, Flori, Sonia şi Ioana, ne-au invitat în faţa micilor ecrane, la TVR 1, dar şi online, pe TVR+, pentru prima ediţie săptămânii.

O companie americană a dezvoltat o brăţară menită să-i ajute pe oameni să renunţe la obiceiurile proaste, administrându-le un şoc electric de fiecare dată când nu-şi ating obiectivele. Flori a decis că are şi ea nevoie de una, care să o ţină la distanţă de... cartofii prăjiţi. Despre efectele unei astfel de brăţări pe braţele politicienilor români, dar şi despre campania electorală, dezbateri şi rezultatele alegerilor discută astăzi cele patru moderatoare cu jurnalistul Liviu Mihaiu, primul invitat în platoul Se zice că... Şi tot alături de el, Flori, Sonia, Ioana şi Nuami comentează topul ţărilor cu cel mai mare nivel de trai, cu un sistem de educaţie bine pus la punct şi cu un sistem de sănătate mereu cu grij pentru cetăţeni. Mai exact, cele mai bune 10 ţări în care să locuieşti, potrivit Indicelui Dezvoltării Umane realizat de ONU.

Pentru că de câteva zile am intrat în postul Crăciunului, aflăm, luni după-amiază, mai multe detalii pe acest subiect: de ce postesc creştinii, cum respectăm postul sufletesc, dar şi pe cel trupesc, care sunt recomandările nutriţioniştilor pentru această perioadă. Pentru mai multe informaţii, gazdele emisiunii de la TVR 1 au invitat-o  în platou pe Ligia Pop, autor şi raw food chef.

Tot pe teme de sănătate – de data aceasta, cu accent pe fertilitate – vine să vorbească dr. Andreas Vythoulkas. Aflăm de la el care este perioada propice să concepem un copil sănătos, ce analize trebuie făcute, ce soluţii au cuplurile care îşi doresc copii sau dacă există tratamente naturiste pentru infertilitate.

Ediţia Se zice că... din prima zi a săptămânii se încheie cu cel mai recent single al unor puşti talentaţi, a căror carieră numără deja multe concursuri şi premii: Jasmine Saraj feat. Mario Fresh. Melodia „Alo! Alo!” marchează a doua colaborare a tinerilor artişti, după „Merg mai departe”, lansată în urmă cu un an, piesă ce a dat titlul unei campanii umanitare pentru copii.

Şi, pentru că alegerea noului preşedinte este astăzi unul dintre cele mai fierbinţi subiecte în media din ţara noastră, iată ce au avut de spus membrii trupei Distractis, invitaţi într-o ediţie anterioară Se zice că..., despre... „Noaptea preşedinţilor”:


***

Emisiunea poate fi urmărită și pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicațiile TVR+ pentru IOS și Android!

FILM.TVR.RO

Logo

 
Pictorul Alexandru Rădvan, la „Biografii necesare”: Tot timpul mi-am tăiat punţile din spate. Ca să nu mă mai pot întoarce

Pictorul Alexandru Rădvan este primul invitat al celui de-al treilea sezon „Biografii necesare”, emisiune realizată de artista vizuală Ileana ...

Drama „Marocco/Mikado” (2021), în 4 aprilie, la TVR Cultural: Într-un șir de întâmplări în care toți au avut intenții bune, dar totul se sfârșește cu moarte, cine e vinovatul?

Dramele „Femei obișnuite” (2019), „Marocco/Mikado” (2021) și „Pather Panchali” (1955) sunt propunerile TVR Cultural pentru telespectatori, în ...

Sezonul 14 al „Anchetelor comisarului Antonescu” continuă seria ediţiilor ce reconstituie cazuri de omor

Fără păcăleală! Colonelul în retragere Dan Antonescu revine la TVR 1 pe 1 aprilie, cu noi cazuri rezolvate de infracţiuni grave. Ediţiile noului ...